U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Grimeur » Boeken

Boeken Grimeur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn wel vacatures te vinden voor de functie van Grimeur. Het houdt echter niet over en daarbij komt dat je moet kunnen bewijzen wat je kunt. Hoe beter je bent, hoe makkelijker je in die wereld (goed betaald) werk kunt vinden.

Groei binnen de grime is eigenlijk alleen mogelijk door het aannemen van grotere en belangrijkere opdrachten. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen bij een lokaal theater en uitgroeien tot Grimeur bij een groot toneelgezelschap.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Grimeur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Grimeur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Grimeur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Grijngrime | Ben Rebel

50 jaar grimeur Arjen van der Grijn - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789491536472 | 232 pagina's

Grimeren is niet alleen een ambacht, het kan ook kunst zijn. Het werk van Arjen van der Grijn is daarvan het levende bewijs. Het begint in 1967. Grijngrime is een ode aan het oeuvre dat hij in 50 jaar heeft opgebouwd. Grijngrime biedt geen compleet overzi...
Bestellen