U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Hoogleraar Literatuurwetenschap » Boeken

Boeken Hoogleraar Literatuurwetenschap

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een hoogleraar Literatuurwetenschap . De hoogleraar Literatuurwetenschap begint na zijn of haar eerste promotie met doceren aan een universiteit. Maar als de hoogleraar Literatuurwetenschap na een aantal jaar weer een nieuw proefschrift schrijft dat bijvoorbeeld gepubliceerd wordt in een wetenschappelijk blad dan zal het aanzien en het salaris van de hoogleraar Literatuurwetenschap in kwestie groeien. Ook is het heel erg goed voor de carrière van de hoogleraar Literatuurwetenschap om te promoveren aan een universiteit in het buitenland. Hoe meer onderzoeken en proefschriften de hoogleraar Literatuurwetenschap schrijft, hoe meer de hoogleraar weet en daar gaat het binnen een wetenschappelijk vakgebied om. De hoogleraar Literatuurwetenschap heeft dus zelf in de hand in hoeverre hij of zij dit aanzien wil vergroten na de eerste promotie. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Hoogleraar Literatuurwetenschap. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Hoogleraar Literatuurwetenschap. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Hoogleraar Literatuurwetenschap die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Het Alfabet Van Valery | Sophie Levie

rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar in de Algemene Literatuurwetenschap/Algemene Cultuutwetenschap aan de Faculteit der letteren van de kathollieke universiteit Nijmegen op dinsdag 1 oktober 2002 - Nederlands | Druk: 1 | Onbekende bindwijze | 9789058750846 | 36 pagina's

Het Alfabet Van Valery...
Bestellen