U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Hoogleraar Tandheelkunde » Boeken

Boeken Hoogleraar Tandheelkunde

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

 

Er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor een hoogleraar Tandheelkunde. De hoogleraar Tandheelkunde begint na zijn of haar eerste promotie met doceren aan een universiteit. Maar als de hoogleraar Tandheelkunde na een aantal jaar weer een nieuw proefschrift schrijft dat bijvoorbeeld gepubliceerd wordt in een wetenschappelijk blad dan zal het aanzien en het salaris van de hoogleraar Tandheelkunde in kwestie groeien. Ook is het heel erg goed voor de carrière van de hoogleraar Tandheelkunde om te promoveren aan een universiteit in het buitenland. Hoe meer onderzoeken en proefschriften de hoogleraar Tandheelkunde schrijft, hoe meer de hoogleraar weet en daar gaat het binnen een wetenschappelijk vakgebied om. De hoogleraar Tandheelkunde heeft dus zelf in de hand in hoeverre hij of zij dit aanzien wil vergroten na de eerste promotie. 

 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Hoogleraar Tandheelkunde. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Hoogleraar Tandheelkunde. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Hoogleraar Tandheelkunde die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Kiezen voor de computer | J.M. van der Zel

rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar Computerondersteunde Tandheelkunde aan de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam op woensdag 15 september 2004 - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789056293598 | 36 pagina's

Kiezen voor de computer...
Bestellen