U bevindt zich hier: Home » Beroepen » IATA Specialist » Boeken

Boeken IATA Specialist

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn diverse mogelijkheden voor een IATA Specialist om te gaan werken. Alle bureaus waar IATA tickets worden uitgeschreven hebben een IATA Specialist nodig. Verdere mogelijkheden hangen af van de keuze die je maakt voor de studie ernaast. Veelal wordt iemand ook pas IATA Specialist als hij reeds in de branche werkzaam is.

IATA Specialist is dus eigenlijk een aanvulling op een bestaande baan of studie en daarmee kom je al een stapje hoger op de ladder terecht. Eventueel zou groei binnen de organisatie mogelijk kunnen zijn. Je zou bijvoorbeeld leidinggevende taken op je kunnen nemen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep IATA Specialist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep IATA Specialist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de IATA Specialist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Access to Basic Sports Facilities in India. a Survey of 12 Universities in Haryana | Kusum Iata

Engels | 1e druk | Paperback | 9783668043527 | 20 pagina's

Research Paper from the year 2015 in the subject Sport - Sport Sociology, Central University of Haryana (central university of haryana), course: Ph.D political science, language: English, abstract: The study is an attempt to examine the perception of univ...
Bestellen