U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Informatiebeheerder » Opleidingen

Opleidingen tot Informatiebeheerder

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Informatiebeheerder willen worden? Of ben je al Informatiebeheerder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Informatiebeheerder, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er bestaan diverse opleidingen tot Informatiebeheerder, op zowel MBO- als HBO-niveau. De opleidingen dragen namen als Informatiebeheer, Informatiedienstverlening en Media, Informatie & Communicatie.Leergang Informatiebeheerder (LI)

| Open inschrijving | € | Niveau: MBO 3 | Max. deelnemers: 16 | Totale lesduur: 13 dagen

Leergang Informatiebeheerder De veranderingen gaan razend snel. Waar we vroeger uitgingen van een tekort aan informatie, is er nu te veel. Hoe haal je uit die enorme massa aan gegevens, die zich in tientallen systemen, databases, op persoonlijke-, groeps- en afdelingsschijven bevinden, nu de juiste informatie? Daar heeft u een specialist voor nodig: de informatiebeheerder. Door de omslag naar de d...