U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Inpakker

Inpakker worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een inpakker? Lees de functieomschrijving.

Een inpakker is, zoals te verwachten, iemand die inpakt. Wat een inpakker inpakt is daarmee verder open gelaten. Voedsel zoals groenten en fruit wordt vaak nog handmatig verpakt, maar ook in magazijnen (van webwinkels of posterorderbedrijven) moet veel ingepakt worden. Het takenpakket van een inpakker zal zich hooguit uitstrekken tot wat administratieve bezigheden, maar zal vooral bestaan uit inpakken. In veel gevallen gaat dit om vakantiewerk. In het geval van groente en fruit is er op dit gebied veel in te pakken, en wordt er daarvoor veel tijdelijk personeel gezocht (vaak voor een dienstverband van hooguit drie maanden).

Mensen vonden ons op: Job Inpakker, Baan Inpakker, Inpakker Worden, Functie-eisen Inpakker, Verantwoordelijkheden Inpakker, Functieprofiel Inpakker, Wat doet een Inpakker, Werken als Inpakker.

Inpakker worden: Opleiding tot inpakker

Voor inpakwerk is geen opleiding vereist. Er zijn wat dingen die belangrijk zijn om te weten, maar deze zijn te leren tijdens het werk en vereisen geen speciale opleiding. Voor sommige magazijnfuncties die meer taken behelzen kan een mbo-opleiding wenselijk zijn, maar dan wordt al voorbij gegaan aan het onderwerp van deze pagina, namelijk inpakken.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Inpakker, Inpakker Worden, Opleidingsniveau Inpakker, Scholing Inpakker, Studie Inpakker, Bijscholing Inpakker, Omscholing Inpakker.

Organisaties waar een inpakker doorgaans werkzaam is

Inpakkers werken hoofdzakelijk in voedselproducerende bedrijven of magazijnen van (web)winkels/postorderbedrijven.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Inpakker, Inpakker Worden, Opleidingsniveau Inpakker, Scholing Inpakker, Studie Inpakker, Bijscholing Inpakker, Omscholing Inpakker.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden inpakker

Doordat er geen opleiding voor nodig is, zal het salaris voor inpakwerk zeer zelden boven het modaal inkomen uitkomen. Een salaris van 1200 tot 1800 per maand is te verwachten bij een voltijd aanstelling. Voor vakantiewerk worden vaak scholieren en studenten aangenomen die geen vast contract ontvangen maar per uur betaald krijgen.

Mensen vonden ons op: Salaris Inpakker, Loon Inpakker, Wat verdien je als Inpakker, Salarisschaal Inpakker, Salarisindicatie Inpakker, Bonus Inpakker, CAO Inpakker, Brutoloon Inpakker, Nettoloon Inpakker, Vakantiedagen Inpakker, Pensioen Inpakker.

Competenties, skills & vaardigheden inpakker

  • Energie
Mensen vonden ons op: Kennis Inpakker, Vaardigheden Inpakker, Attitude Inpakker, Kwalificaties Inpakker, Competentieprofiel Inpakker.

Boeken voor het beroep inpakker

Wil je meer weten over het beroep inpakker? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je inpakker bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken inpakker te komen.

Regelmaat en inbakeren | Ria Blom

voorkomen en verhelpen van huilen en onrust - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789062387410 | 238 pagina's

Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd voor ouders en verzorgers, maar ook voor eenieder die beroepshalve met kinderen te maken he...

Mensen vonden ons op: boeken voor Inpakker, Inpakker ebooks, boek Inpakker.

Persoonstypen inpakker

Voor inpakwerk is niet echt een uitgesproken persoonstype gewenst of vereist. Een inpakker is hooguit een Succesvolle werker, omdat het enige belangrijke van zijn taak is dat hij binnen de gegeven tijd genoeg inpakt (doelgericht werkt).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Inpakker, Karakter Inpakker.

Netwerk inpakker

Het netwerk van een inpakker bestaat uit andere inpakkers en een leidinggevende. In het geval van magazijnwerk kunnen hier administratieve medewerkers en eventueel andere beroepen aan toegevoegd worden, afhankelijk van het bedrijf.

Mensen vonden ons op: Collega’s Inpakker, Medewerkers Inpakker.

Is het beroep inpakker iets voor jou?

Zou je graag inpakker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als inpakker bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Inpakker, beroepskeuzetest Inpakker, beroep Inpakker kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden inpakker

Het arbeidsmarktperspectief is redelijk voor inpakkers. Vooral tijdens de zomermaanden zijn inpakmedewerkers zeer gewild. Het verkrijgen van een vaste aanstelling is lastiger, maar zeker niet onmogelijk. Doorgroeimogelijkheden zijn er amper, een inpakker kan zich hooguit opwerken tot leidinggevende. Voor hogere functies zal hij of zij een opleiding moeten volgen.

Arbeidsmarktperspectief score inpakker

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep inpakker. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Inpakker, Promotie mogelijkheden Inpakker, Carriere Inpakker.

Solliciteren op de functie inpakker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als inpakker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor inpakker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als inpakker. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Inpakker, CV Inpakker, sollicitatie Inpakker.

Interviews met inpakker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen inpakker

Vacatures inpakker

Op zoek naar een nieuwe baan als Inpakker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Inpakker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een inpakker is, zoals te verwachten, iemand die inpakt. Wat een inpakker inpakt is daarmee verder open gelaten. Voedsel zoals groenten en fruit wordt vaak nog handmatig verpakt, maar ook in magazijnen (van webwinkels of posterorderbedrijven) moet veel ingepakt worden.

Beoordeling Inpakker

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Inpakker' hieronder.

  • Functie-inhoud
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkeden
  • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Inpakker

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
  • Functie-inhoud
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkeden
  • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep