U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Installatiemonteur » Opleidingen

Opleidingen tot Installatiemonteur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Installatiemonteur willen worden? Of ben je al Installatiemonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Installatiemonteur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

In vacatures wordt doorgaans gevraagd om een voor de sector relevante mbo-opleiding. Voor de installatiemonteur is het belangrijk dat deze de klant niet langer bezig houdt dan nodig (je werkt tenslotte bij hem of haar thuis), en dus dat deze snel en effectief kan werken. Hierom wordt vaak ook om minstens één jaar relevante werkervaring gevraagd. Hiernaast is een rijbewijs B in vrijwel alle gevallen een vereiste.Installatiemonteur HFC Hoofdnet (Klict 41244)

Elektrische installatie | Open inschrijving | € | Niveau: MBO 4 | Max. deelnemers: 8 | Totale lesduur: 3 dagen

Doelgroep Technici die zich bezig (gaan) houden met het configureren en afregelen van apparatuur in een kabeltelevisie hoofdnet Cursusopbouw Gedurende de cursus werkt de deelnemer een aantal praktische cases uit. Hij zal een upstream en downstream transportnetwerk vanuit het RC/LC bouwen richting het wijkcentrum en deze inregelen. Optische verbindingen dienen te worden aangelegd en gecontroleerd. ...