U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Intern Specialist Verzekeren » Opleidingen

Opleidingen tot Intern Specialist Verzekeren

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Intern Specialist Verzekeren willen worden? Of ben je al Intern Specialist Verzekeren en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Intern Specialist Verzekeren, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De meest directe weg om een interne verzekering specialist te worden is een 4 jarige opleiding volgen op HBO niveau. De meest voor de hand liggende opleiding is Assurantie A en daarbij wordt ook werkervaring gevraagd van 1 tot 3 jaar. De opleiding kan eventueel als saai ervaren worden, daar moet rekening mee worden gehouden. Tevens komt er veel kennis over verzekeringen en gerelateerde zaken bij kijken.

Het is raadzaam om de cursus WFT Basiscursus te volgen. Dat is een cursus die u met theorie en praktijkvoorbeelden de basisbeginselen van het financiële vak kennis laat maken. Het is ook uitermate geschikt om als adviseur bij een bank of verzekeringsmaatschappij te gaan werken.