U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Internetrechercheur » Boeken

Boeken Internetrechercheur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

De Internetrechercheur kan, indien er zowel kwalitatief als kwantitatief voldoende werk geleverd wordt, na een jaar een vast contract krijgen. Hij kan bij zo'n contract binnen een zelfde functie van de Rijksrecherche werkzaam blijven. Op den duur is het mogelijk om hogere functies binnen deze organisatie te gaan bekleden. Hiervoor dient intern gesolliciteerd te worden.

Buiten de Rijksrecherche zouden opsporingsfuncties binnen het OM, de Politie, de Inlichtingendiensten en burgerfuncties binnen de Krijgsmacht een mogelijkheid zijn voor de oud-Internetrechercheur.

Tevens is het mogelijk om werkzaam te worden in ICT-functies bij de overheid of in het bedrijfsleven. Een Rechercheur heeft zich immers als integere en stressbestendige persoon bewezen in een functie bij het OM Deze vaardigheden én werkervaring zullen gewaardeerd worden binnen de private sector.

Momenteel heeft het Openbaar Ministerie nog vacatures open staan voor de functie van Internetrechercheur.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Internetrechercheur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Internetrechercheur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Internetrechercheur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.