U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Jachthavenmedewerker

Jachthavenmedewerker worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een jachthavenmedewerker? Lees de functieomschrijving.

 

Een Jachthavenmedewerker is iemand die verschillende taken rondom een jachthaven uitvoert.

De Jachthavenmedewerker zorgt er in het voorjaar en aan het begin van het vaarseizoen voor dat de jachten in de haven vaarklaar zijn. Hij controleert de motoren en vult de benzine en het water bij. Dan laat  je de jachten te water en zet ze op de goede plek. Ook zorgt de Jachthavenmedewerker voor een nette haven, zonder vuilnis en met keurig bijgewerkt groen.

Tijdens het vaarseizoen helpt de Jachthavenmedewerker de jachteigenaren. Hij wijst ze de weg naar hun jacht, helpt hen met aanmeren, repareert kleine beschadigingen en geeft advies over vaarroutes.

In de herfst haalt de Jachthavenmedewerker de jachten uit de haven, maakt ze schoon en vervoert ze naar een winterstalling. In de winter ten slotte voert de Jachthavenmedewerker reparatiewerkzaamheden uit. Ook de steigers, gebouwen en voorzieningen worden onderhouden. De Jachthavenmedewerker schildert bijvoorbeeld de gebouwtjes en schrobt de steigers schoon.

Tevens zorgt de Jachthavenmedewerker er voor dat de jachteigenaren hun plek betalen en niet voor overlast zorgen. Soms houdt de Jachthavenmedewerker ook de boekhouding bij. Ook helpt de Jachthavenmedewerker mee aan allerlei activiteiten, zoals wedstrijden en feesten. Eventueel rapporteert de Jachthavenmedewerker aan een leidinggevende.

Mensen vonden ons op: Job Jachthavenmedewerker, Baan Jachthavenmedewerker, Jachthavenmedewerker Worden, Functie-eisen Jachthavenmedewerker, Verantwoordelijkheden Jachthavenmedewerker, Functieprofiel Jachthavenmedewerker, Wat doet een Jachthavenmedewerker, Werken als Jachthavenmedewerker.

Jachthavenmedewerker worden: Opleiding tot jachthavenmedewerker

 

Om Jachthavenmedewerker te worden, hoeft geen specifieke opleiding te worden gevolgd. Wel is het van belang dat je veel kennis hebt van jachten en een vaarbewijs hebt. Ook ervaring wordt op prijs gesteld. Er kunnen cursussen van enkele weken worden gedaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Jachthavenmedewerker, Jachthavenmedewerker Worden, Opleidingsniveau Jachthavenmedewerker, Scholing Jachthavenmedewerker, Studie Jachthavenmedewerker, Bijscholing Jachthavenmedewerker, Omscholing Jachthavenmedewerker.

Organisaties waar een jachthavenmedewerker doorgaans werkzaam is

 

Een Jachthavenmedewerker werkt bij een jachthaven. Dit bedrijf wil winst maken en hoort dus bij de profitsector. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Jachthavenmedewerker, Jachthavenmedewerker Worden, Opleidingsniveau Jachthavenmedewerker, Scholing Jachthavenmedewerker, Studie Jachthavenmedewerker, Bijscholing Jachthavenmedewerker, Omscholing Jachthavenmedewerker.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden jachthavenmedewerker

 

Een Jachthavenmedewerker kan rekenen op zo’n €1300,- tot €2400,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling. Het bedrag hangt onder andere af van de leeftijd en ervaring van de Jachthavenmedewerker.

Voorbeelden van secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vakantiedagen, vakantiegeld, een auto van de zaak en een onregelmatigheidstoeslag. 

Mensen vonden ons op: Salaris Jachthavenmedewerker, Loon Jachthavenmedewerker, Wat verdien je als Jachthavenmedewerker, Salarisschaal Jachthavenmedewerker, Salarisindicatie Jachthavenmedewerker, Bonus Jachthavenmedewerker, CAO Jachthavenmedewerker, Brutoloon Jachthavenmedewerker, Nettoloon Jachthavenmedewerker, Vakantiedagen Jachthavenmedewerker, Pensioen Jachthavenmedewerker.

Competenties, skills & vaardigheden jachthavenmedewerker

 • Energie
 • Klantgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Stressbestendigheid
 • Handig
 • Netjes
 • Voorzichtig
Mensen vonden ons op: Kennis Jachthavenmedewerker, Vaardigheden Jachthavenmedewerker, Attitude Jachthavenmedewerker, Kwalificaties Jachthavenmedewerker, Competentieprofiel Jachthavenmedewerker.

Boeken voor het beroep jachthavenmedewerker

Wil je meer weten over het beroep jachthavenmedewerker? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je jachthavenmedewerker bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken jachthavenmedewerker te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Jachthavenmedewerker, Jachthavenmedewerker ebooks, boek Jachthavenmedewerker.

Persoonstypen jachthavenmedewerker

 

Persoonstypen die passen bij een Jachthavenmedewerker zijn Succesvolle Werker en Loyalist.

Een Jachthavenmedewerker is een harde werker. Hij weet van aanpakken en is handig. Ook is hij ambitieus, energiek en sociaal (Succesvolle Werker).

Bovendien is een Jachthavenmedewerker verantwoordelijk voor een veilige plek voor de jachten. Hij is daarom voorzichtig, betrouwbaar en loyaal. Hij let tevens op de veiligheid van de jachteigenaren (Loyalist).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Jachthavenmedewerker, Karakter Jachthavenmedewerker.

Netwerk jachthavenmedewerker

 

Een Jachthavenmedewerker werkt eventueel met collega’s en een leidinggevende. Bij laatstgenoemde kan de Jachthavenmedewerker tevens terecht bij vragen en problemen. Natuurlijk komt de Jachthavenmedewerker ook veel in contact met de jachteigenaren. Soms komt hij ook in contact met kantinemedewerkers of leveranciers van kantineproducten.

Mensen vonden ons op: Collega’s Jachthavenmedewerker, Medewerkers Jachthavenmedewerker.

Is het beroep jachthavenmedewerker iets voor jou?

Zou je graag jachthavenmedewerker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als jachthavenmedewerker bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Jachthavenmedewerker, beroepskeuzetest Jachthavenmedewerker, beroep Jachthavenmedewerker kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden jachthavenmedewerker

 

Het aantal vacatures voor een Jachthavenmedewerker is redelijk, met name in de zomermaanden.

Er zijn niet veel doorgroeimogelijkheden als Jachthavenmedewerker. Eventueel kan hij leidinggevende worden bij een grote jachthaven.  

Arbeidsmarktperspectief score jachthavenmedewerker

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep jachthavenmedewerker. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Jachthavenmedewerker, Promotie mogelijkheden Jachthavenmedewerker, Carriere Jachthavenmedewerker.

Solliciteren op de functie jachthavenmedewerker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als jachthavenmedewerker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor jachthavenmedewerker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als jachthavenmedewerker. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Jachthavenmedewerker, CV Jachthavenmedewerker, sollicitatie Jachthavenmedewerker.

Interviews met jachthavenmedewerker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen jachthavenmedewerker

Vacatures jachthavenmedewerker

Op zoek naar een nieuwe baan als Jachthavenmedewerker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Jachthavenmedewerker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   Een Jachthavenmedewerker is iemand die verschillende taken rondom een jachthaven uitvoert. De Jachthavenmedewerker zorgt er in het voorjaar en aan het begin van het vaarseizoen voor dat de jachten in de haven vaarklaar zijn. Hij controleert de motoren en vult de benzine en het water bij.

Beoordeling Jachthavenmedewerker

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Jachthavenmedewerker' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Jachthavenmedewerker

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep