U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Jachtopziener » Boeken

Boeken Jachtopziener

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Voor de functie van Jachtopziener zijn maar weinig posities beschikbaar. Voor de verschillende natuurgebieden zijn wel Jachtopzieners nodig, maar meestal zijn dat er een of twee per gebied.

Als je eenmaal als Jachtopziener aan de slag bent kun je groeien door het aantal taken dat je uitvoert uit te breiden. Dat zal meestal inhouden dat je ook binnen een ander natuurgebied aan de slag zult gaan. Je krijgt dan meer verantwoordelijkheden.

Tot slot zou je nog een leidinggevende functie kunnen gaan bekleden binnen de organisatie die de gebieden in beheer heeft.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Jachtopziener. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Jachtopziener. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Jachtopziener die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Sieraar | Walter Smeekens

den Jachtopziener - Nederlands | Druk: 1 | E-book | 9789402142464 | 116 pagina's

Sieraar is tuinman en toezichthouder op 't buitenverblijf van een adellijke familie. Hij woont in 'n bijgebouw, bij 't landelijk gelegen kasteeltje, op de uitgestrekte adellijke bezittingen, aan de rand van 'n Brabants boerendorpje. Sieraar ziet toe op 't...
Bestellen