U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Kanotrainer

Kanotrainer worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een kanotrainer? Lees de functieomschrijving.

 

Als Kanotrainer train je een of meerder groepen in Kano. De Kanotrainer geeft aanwijzingen verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de Kanotrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.         

Ook is het aan de Kanotrainer om talent op te merken en de leerling in kwestie eventueel door te laten stromen naar een hoger niveau.       

De Kanotrainer is soms ook de coach van een groepje uit zijn/haar klas en begeleidt dit team tijdens de competitie. Hierbij gaat het erom dat de Kanotrainer tijdens de wedstrijd aanwijzingen geeft die op dat moment relevant zijn om te wedstrijd te kunnen winnen.        

Mensen vonden ons op: Job Kanotrainer, Baan Kanotrainer, Kanotrainer Worden, Functie-eisen Kanotrainer, Verantwoordelijkheden Kanotrainer, Functieprofiel Kanotrainer, Wat doet een Kanotrainer, Werken als Kanotrainer.

Kanotrainer worden: Opleiding tot kanotrainer

 

De Kanotrainer kan in principe les geven in Kano als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de Kanotrainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de j Kanotrainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de Kanotrainer, hoe hoger het niveau van de Kanotrainer zelf moet zijn .             

Echter, als de Kanotrainer fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de Kanotrainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de Kanotrainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding.           

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De Kanotrainer zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven. 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Kanotrainer, Kanotrainer Worden, Opleidingsniveau Kanotrainer, Scholing Kanotrainer, Studie Kanotrainer, Bijscholing Kanotrainer, Omscholing Kanotrainer.

Organisaties waar een kanotrainer doorgaans werkzaam is

 

 

Het hangt er helemaal vanaf op wel niveau en bij welke club de Kanotrainer werkzaam is. Als de Kanotrainer werkt voor een plaatselijke vereniging dan zal dit non profit zijn. Er zullen wellicht sponsors zijn voor Kanoteams maar dit zullen plaatselijke bedrijfjes zijn die niet veel geld geven aan de vereniging.     

Echter, als de Kanotrainer werkt voor een grote bekende club met veel teams op niveau dan zal er veel sponsoring zijn van wat grotere namen. Dit maakt de club dan al commerciëler en meer een profitclub.     

Mensen vonden ons op: Studeren voor Kanotrainer, Kanotrainer Worden, Opleidingsniveau Kanotrainer, Scholing Kanotrainer, Studie Kanotrainer, Bijscholing Kanotrainer, Omscholing Kanotrainer.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden kanotrainer

 

  Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de Kanotrainer het werk parttime doet naast een andere baan. Als de Kanotrainer het werk fulltime doet dan hangt het salaris heel erg af van het niveau waarin de Kanotrainer lesgeeft en wat de werkervaring is van de Kanotrainer. Als de Kanotrainer al jaren lesgeeft in Kano dan heeft hij/zij een zekere onderscheiding ten opzichte van andere Kanotrainers. Dan zal de Kanotrainer ook meer verdienen omdat men dan betaalt voor ervaring en expertise. 

Mensen vonden ons op: Salaris Kanotrainer, Loon Kanotrainer, Wat verdien je als Kanotrainer, Salarisschaal Kanotrainer, Salarisindicatie Kanotrainer, Bonus Kanotrainer, CAO Kanotrainer, Brutoloon Kanotrainer, Nettoloon Kanotrainer, Vakantiedagen Kanotrainer, Pensioen Kanotrainer.

Competenties, skills & vaardigheden kanotrainer

 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Presenteren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Kanotrainer, Vaardigheden Kanotrainer, Attitude Kanotrainer, Kwalificaties Kanotrainer, Competentieprofiel Kanotrainer.

Boeken voor het beroep kanotrainer

Wil je meer weten over het beroep kanotrainer? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je kanotrainer bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken kanotrainer te komen.

Kinotrailer ALS Intendierte Simulation Von Filmen | Georg Rabe

Exemplarischer Vergleich des deutschen und amerikanischen Trailers zum Film 'Das Parfum' - Duitstalig | Druk: 2 | Paperback | 9783640720859 | 56 pagina's

Studienarbeit aus dem Jahr 2007 im Fachbereich Germanistik - Sonstiges, Note: 1,0, Carl von Ossietzky Universitat Oldenburg (Institut fur Germanistik), Veranstaltung: AM: Medien und Medienwandel, Sprache: Deutsch, Anmerkungen: Nicht enthalten sind die Tra...

Der Kinotrailer ALS Marketinginstrument in Der Filmwirtschaft | Kleine Freya-Friederike

Gestaltungs- und Produktionsoptionen von Kinotrailern und ihre Auswirkung auf den Erfolg von Kinofilmen - Duitstalig | Paperback | 9783639458596 | 200 pagina's

Dieses Buch behandelt die Frage wie Kinotrailer innerhalb des Marketing-Mix der Filmindustrie genutzt werden. Es besteht im Detail das Forschungsinteresse, die Produktions- und Gestaltungsaspekte von Trailern sowie deren Auswirkungen auf den Erfolg des be...

Kinotrailer Interfilm 2002 | Purfürst, Sebastian

Duitstalig | Druk: 1 | E-book | 9783638189200 | 53 pagina's

Diplomarbeit aus dem Jahr 2002 im Fachbereich Design (Industrie, Grafik, Mode), Note: 1,0 mit Auszeichnung, Fachhochschule Potsdam (FB Kommunikationsdesign), Sprache: Deutsch, Abstract: Im Mittelpunkt des Gruppen-Diploms steht die Entwicklung und Umsetzun...

Mensen vonden ons op: boeken voor Kanotrainer, Kanotrainer ebooks, boek Kanotrainer.

Persoonstypen kanotrainer

 

Als Kanotrainer is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen.  De Kanotrainer staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor Kanotrainer naar hem/haar luisteren. Daarvoor is het belangrijk dat de trainer niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van het spel maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de Kanotrainer ook zien als leider.

Tevens is het zaak dat de Kanotrainer een goede waarnemer is. De Kanotrainer moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de Kanotrainer in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Kanotrainer, Karakter Kanotrainer.

Netwerk kanotrainer

 

De Kanotrainer heeft in zijn/haar werk vaak contact met andere Kanotrainers. Zeker als de Kanotrainer werkzaam bij een Kanoclub dan zal er veel samenwerking zijn met andere trainers. Dit kan gunstig zijn omdat je elkaar kunt helpen en zelfs samen kunt werken in het trainen van groepen. Zeker voor bepaalde oefeningen is dit handig en daarbij zijn de groepen soms zo groot dat de Kanotrainer met samenwerking voordeliger uit zijn.

Op een sportclub zal er ook contact zijn met trainers uit andere disciplines. Hier zal de Kanotrainer misschien niet direct voordeel uithalen in het trainen van zijn/haar groep. Echter, het kan wel voordelig zijn een netwerk te hebben bij een sportclub voor het vinden van werk in de toekomst.        

Het contact met de clubvoorzitter zal er zonder meer zijn. De Kanotrainer dient namelijk verantwoording af te leggen aan de clubvoorzitter.      

Mensen vonden ons op: Collega’s Kanotrainer, Medewerkers Kanotrainer.

Is het beroep kanotrainer iets voor jou?

Zou je graag kanotrainer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als kanotrainer bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Kanotrainer, beroepskeuzetest Kanotrainer, beroep Kanotrainer kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden kanotrainer

 

Voor de Kanotrainer is er weinig kans om door te groeien naar een ander beroep in dezelfde branche. Dit komt omdat het beroep van Kanotrainer redelijk op zich zelf staat. Wel kan de Kanotrainer doorgroeien naar een hoger niveau. Als  de Kanotrainer een aantal jaren lesgeeft aan een bepaald niveau en hierin ervaring opdoet in de sport zelf maar ook in het overbrengen van de sport, dan is het goed mogelijk dat de Kanotrainer gevraagd zal worden door de  clubvoorzitter om een hogere groep te gaan trainen.  De Kanotrainer zal dan in de meeste gevallen ook meer gaan verdienen.                    

Arbeidsmarktperspectief score kanotrainer

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep kanotrainer. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Kanotrainer, Promotie mogelijkheden Kanotrainer, Carriere Kanotrainer.

Solliciteren op de functie kanotrainer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als kanotrainer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor kanotrainer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als kanotrainer. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Kanotrainer, CV Kanotrainer, sollicitatie Kanotrainer.

Interviews met kanotrainer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen kanotrainer

Vacatures kanotrainer

Op zoek naar een nieuwe baan als Kanotrainer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Kanotrainer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   Als Kanotrainer train je een of meerder groepen in Kano. De Kanotrainer geeft aanwijzingen verzint oefeningen voor zijn/haar leerlingen en zorgt ervoor dat de leerlingen beter worden in deze sport. Het is aan de Kanotrainer om op het niveau van elk individu in te spelen en de leerling in kwestie vanaf dit niveau beter te laten worden.

Beoordeling Kanotrainer

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Kanotrainer' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Kanotrainer

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep