U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Kantoordirecteur (bank)

Kantoordirecteur (bank) worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een kantoordirecteur (bank)? Lees de functieomschrijving.

De Kantoordirecteur (bank) is de verantwoordelijke leidinggevende van het kantoor van een bank. Hij stuurt een team van medewerkers aan, onderhoudt en contact met de klanten en organiseert alle werkzaamheden binnen het kantoor.

Een bank is een financiële instelling waar geld en andere waarden voor klanten worden beheerd. Bedrijven en particulieren kunnen tegen een vergoeding in de vorm van rente hun geld bij een bank onderbrengen. De bank kan dit geld vervolgens tegen een hogere rente weer uitlenen. Het verschil hiertussen is een belangrijke bron van inkomsten van een bank. Veel banken zijn grote bedrijven en hebben daarom diverse vestigingen. Één van deze vestigingen wordt een kantoor genoemd. De Kantoordirecteur (bank) is degene die binnen zo’n vestiging de leiding heeft.

De Kantoordirecteur (bank) is de vertegenwoordiger van de bank en bepaalt de te volgen strategieën. De Kantoordirecteur (bank) stuurt de andere medewerkers van het kantoor aan en begeleidt hen bij de werkzaamheden. Daarnaast onderhoudt de Kantoordirecteur (bank) vaak ook een eigen klantenportefeuille en het is daarom ook belangrijk dat de Kantoordirecteur (bank) over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt en klantgericht ingesteld is.

Mensen vonden ons op: Job Kantoordirecteur (bank), Baan Kantoordirecteur (bank), Kantoordirecteur (bank) Worden, Functie-eisen Kantoordirecteur (bank), Verantwoordelijkheden Kantoordirecteur (bank), Functieprofiel Kantoordirecteur (bank), Wat doet een Kantoordirecteur (bank), Werken als Kantoordirecteur (bank).

Kantoordirecteur (bank) worden: Opleiding tot kantoordirecteur (bank)

Om aan de slag te kunnen als Kantoordirecteur (bank) moet de Kantoordirecteur (bank) een bedrijfsmatige HBO of WO opleiding afgerond hebben. Daarnaast moet de Kantoordirecteur (bank) een goede financiële kennis hebben en mogelijk enkele aanvullende bankopleidingen gevolgd hebben. Ook is ervaring een belangrijke vereiste voor de functie van Kantoordirecteur (bank).

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Kantoordirecteur (bank), Kantoordirecteur (bank) Worden, Opleidingsniveau Kantoordirecteur (bank), Scholing Kantoordirecteur (bank), Studie Kantoordirecteur (bank), Bijscholing Kantoordirecteur (bank), Omscholing Kantoordirecteur (bank).

Organisaties waar een kantoordirecteur (bank) doorgaans werkzaam is

De Kantoordirecteur (bank) is werkzaam bij een vestiging van een bank. De Kantoordirecteur (bank) is werkzaam in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Kantoordirecteur (bank), Kantoordirecteur (bank) Worden, Opleidingsniveau Kantoordirecteur (bank), Scholing Kantoordirecteur (bank), Studie Kantoordirecteur (bank), Bijscholing Kantoordirecteur (bank), Omscholing Kantoordirecteur (bank).

Salaris en Arbeidsvoorwaarden kantoordirecteur (bank)

Het salaris van de Kantoordirecteur (bank) ligt gemiddeld tussen de €3400,- en €4600,-. Tot de overige arbeidsvoorwaarden behoren vaak het rechte op vakantiedagen en soms een auto van de zaak.

Mensen vonden ons op: Salaris Kantoordirecteur (bank), Loon Kantoordirecteur (bank), Wat verdien je als Kantoordirecteur (bank), Salarisschaal Kantoordirecteur (bank), Salarisindicatie Kantoordirecteur (bank), Bonus Kantoordirecteur (bank), CAO Kantoordirecteur (bank), Brutoloon Kantoordirecteur (bank), Nettoloon Kantoordirecteur (bank), Vakantiedagen Kantoordirecteur (bank), Pensioen Kantoordirecteur (bank).

Competenties, skills & vaardigheden kantoordirecteur (bank)

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Leiderschap
 • Financieel bewustzijn
 • Besluitvaardigheid
Mensen vonden ons op: Kennis Kantoordirecteur (bank), Vaardigheden Kantoordirecteur (bank), Attitude Kantoordirecteur (bank), Kwalificaties Kantoordirecteur (bank), Competentieprofiel Kantoordirecteur (bank).

Boeken voor het beroep kantoordirecteur (bank)

Wil je meer weten over het beroep kantoordirecteur (bank)? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je kantoordirecteur (bank) bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken kantoordirecteur (bank) te komen.

De beleggingsillusie | Marius Kerdel

wat de bank je niet vertelt over succesvol beleggen - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491845185 | 167 pagina's

De beleggingsillusie 1e druk is een boek van Marius Kerdel uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845185 De meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement va...

Investments | McGraw-Hill

Engels | Druk: 11 | Paperback | 9781260083392

Investments 11e editie is een boek van McGraw-Hill uitgegeven bij Mcgraw-Hill Education. ISBN 9781260083392 Investments is een boek van Zvi Bodie...

Dit kan niet waar zijn | Joris Luyendijk

onder bankiers - Nederlands | Druk: 17 | Paperback | 9789045034041 | 224 pagina's

Over de tijdbom in het hart van onze samenleving. De financiële wereld blijkt geen ver-van-mijn-bedshow. De financiële wereld is het bed zelf. En toen op 15 september 2008 de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, stortte dat bed op een haar na i...

Mensen vonden ons op: boeken voor Kantoordirecteur (bank), Kantoordirecteur (bank) ebooks, boek Kantoordirecteur (bank).

Persoonstypen kantoordirecteur (bank)

De Kantoordirecteur (bank) moet beschikken over goede leiderschapskwaliteiten en goed mensen kunnen aansturen (Baas). De Kantoordirecteur (bank) moet zelfverzekerd zijn en resultaatgericht te werk gaan (Succesvolle werker). De Kantoordirecteur (bank) moet weten welk beleid hij wil voeren en welke strategieën hij toe wil passen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Kantoordirecteur (bank), Karakter Kantoordirecteur (bank).

Netwerk kantoordirecteur (bank)

De Kantoordirecteur (bank) heeft vooral te maken met de medewerkers van de vestiging en met de klanten. Naast het aansturen van de medewerkers, bouwt de Kantoordirecteur (bank) ook aan een eigen klantenportefeuille.

Mensen vonden ons op: Collega’s Kantoordirecteur (bank), Medewerkers Kantoordirecteur (bank).

Is het beroep kantoordirecteur (bank) iets voor jou?

Zou je graag kantoordirecteur (bank) willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als kantoordirecteur (bank) bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Kantoordirecteur (bank), beroepskeuzetest Kantoordirecteur (bank), beroep Kantoordirecteur (bank) kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden kantoordirecteur (bank)

De grotere banken hebben vaak diverse vestigingen die elk geleid worden door een Kantoordirecteur (bank). Er zijn dan ook wel geregeld vacatures te vinden voor de functie van Kantoordirecteur (bank). Vaak groeit de Kantoordirecteur (bank) door vanuit het bankwezen naar deze functie. Voor de Kantoordirecteur (bank) zijn de mogelijkheden dan ook maar beperkt.

Arbeidsmarktperspectief score kantoordirecteur (bank)

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep kantoordirecteur (bank). We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Kantoordirecteur (bank), Promotie mogelijkheden Kantoordirecteur (bank), Carriere Kantoordirecteur (bank).

Solliciteren op de functie kantoordirecteur (bank)

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als kantoordirecteur (bank) dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor kantoordirecteur (bank) belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als kantoordirecteur (bank). Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Kantoordirecteur (bank), CV Kantoordirecteur (bank), sollicitatie Kantoordirecteur (bank).

Interviews met kantoordirecteur (bank)

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen kantoordirecteur (bank)

Vacatures kantoordirecteur (bank)

Op zoek naar een nieuwe baan als Kantoordirecteur (bank)? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Kantoordirecteur (bank). Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Kantoordirecteur (bank) is de verantwoordelijke leidinggevende van het kantoor van een bank. Hij stuurt een team van medewerkers aan, onderhoudt en contact met de klanten en organiseert alle werkzaamheden binnen het kantoor. Een bank is een financiële instelling waar geld en andere waarden voor klanten worden beheerd.

Beoordeling Kantoordirecteur (bank)

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Kantoordirecteur (bank)' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Kantoordirecteur (bank)

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep