U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Manager Crediteuren

Manager Crediteuren worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een manager Crediteuren? Lees de functieomschrijving.

De Manager Crediteuren heeft de leiding over een aantal medewerkers die ervoor zorgen dat crediteuren op tijd en volgens protocol betaald worden. De Manager Crediteuren helpt om dit protocol te creëren en om het operationeel te maken, zodat er goed gebruik van gemaakt kan worden.

Als leidinggevende brengt de Manager Crediteuren veel tijd door met zijn team, om ervoor te zorgen de taken verdeeld zijn en de werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Een goede omgang tussen het team en de crediteuren is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten niet gaan klagen of ervoor kiezen om niet langer aan de organisatie te leveren. De Manager Crediteuren waarborgt de positieve omgangspatronen, en bestraft de negatieve.

Om goed in de gaten te hebben en houden hoe crediteuren benaderd moet worden, zal de Manager Crediteuren zelf ook met deze klanten in contact staan. Hij beschikt over de mensenkennis en het administratieve inzicht dat nodig is om alle zaken succesvol af te kunnen handelen. Zijn kennis geeft hem ook de mogelijkheid het crediteurenprotocol steeds up-to-date te houden.

Mensen vonden ons op: Job Manager Crediteuren, Baan Manager Crediteuren, Manager Crediteuren Worden, Functie-eisen Manager Crediteuren, Verantwoordelijkheden Manager Crediteuren, Functieprofiel Manager Crediteuren, Wat doet een Manager Crediteuren, Werken als Manager Crediteuren.

Manager Crediteuren worden: Opleiding tot manager Crediteuren

Om ManagerCrediteuren te worden heb je een HBO diploma nodig in financiële of administratieve richting, bijvoorbeeld in de Bedrijfseconomie.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Manager Crediteuren, Manager Crediteuren Worden, Opleidingsniveau Manager Crediteuren, Scholing Manager Crediteuren, Studie Manager Crediteuren, Bijscholing Manager Crediteuren, Omscholing Manager Crediteuren.

Organisaties waar een manager Crediteuren doorgaans werkzaam is

Een Manager Crediteuren kan terecht bij elke organisatie die groot genoeg is om een afdeling voor crediteuren nodig te hebben en erg veel waarde hecht aan de betaling aan klanten. Men kan hierdoor bijvoorbeeld bij een Universiteit of uitzendbureau terecht komen.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Manager Crediteuren, Manager Crediteuren Worden, Opleidingsniveau Manager Crediteuren, Scholing Manager Crediteuren, Studie Manager Crediteuren, Bijscholing Manager Crediteuren, Omscholing Manager Crediteuren.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden manager Crediteuren

Het salaris van een Manager Crediteuren zal gemiddeld uitkomen tussen de €3000 en €4000 per maand, bruto. Daarnaast is er meestal een goed geregeld pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, dat in elke functie weer anders is.

Mensen vonden ons op: Salaris Manager Crediteuren, Loon Manager Crediteuren, Wat verdien je als Manager Crediteuren, Salarisschaal Manager Crediteuren, Salarisindicatie Manager Crediteuren, Bonus Manager Crediteuren, CAO Manager Crediteuren, Brutoloon Manager Crediteuren, Nettoloon Manager Crediteuren, Vakantiedagen Manager Crediteuren, Pensioen Manager Crediteuren.

Competenties, skills & vaardigheden manager crediteuren

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Discipline
 • Kritisch
 • Leiderschap
 • Verantwoordelijkheid
 • Administratieve kennis
Mensen vonden ons op: Kennis Manager Crediteuren, Vaardigheden Manager Crediteuren, Attitude Manager Crediteuren, Kwalificaties Manager Crediteuren, Competentieprofiel Manager Crediteuren.

Boeken voor het beroep manager crediteuren

Wil je meer weten over het beroep manager crediteuren? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je manager crediteuren bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken manager crediteuren te komen.

Doorbreek de cirkel | Arend Ardon

hoe managers onbewust verandering blokkeren - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789047003960 | 123 pagina's

Doorbreek de cirkel 1e druk is een boek van Arend Ardon uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047003960 In 'Doorbreek de cirkel' beschrijft Arend Ardon dat de meeste managers tegenwoordig veel kennis hebben over verandermanagement, maar het toch in de...

The Making of a Manager | Julie Zhuo

What to Do When Everyone Looks to You - Engels | Paperback | 9780753552896 | 288 pagina's

No idea what you're doing? No problem. Good managers are made, not born. Top tech executive Julie Zhuo remembers the moment when she was asked to lead a team. She felt like she'd won the golden ticket, until reality came crashing in. She was just 25 and h...

Vakantieboek voor professionals en managers 2019 | . (Red.)

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789047012528 | 160 pagina's

Het "Vakantieboek voor professionals en managers' bevat tools voor persoonlijke ontwikkeling, samenvattingen van actuele managementboeken, quotes en oefeningen voor inspiratie en creativiteit. Vakantie is het uitgelezen moment om los te komen van de waan ...

Mensen vonden ons op: boeken voor Manager Crediteuren, Manager Crediteuren ebooks, boek Manager Crediteuren.

Persoonstypen manager Crediteuren

Een Manager Crediteuren heeft doorgaans wel 20 mensen onder zich en zal dus goed leiding moeten kunnen geven. Hierbij is het belangrijk dat hij een sterke persoonlijkheid heeft en ervoor zorgt dat iedereen op dezelfde lijn zit, zodat problemen tijdig gesignaleerd worden (Baas).

Naast het aansturen van zijn mensen is het belangrijkste alle crediteuren tevreden zien te houden en daarbij de belangen van de organisatie niet uit het oog te verlizen. Het succesvol afhandelen van alle problemen en het opstellen en volgen van een goed werkende planning kan dan heel belangrijk zijn. De Manager Crediteuren zal daarom erg doortastend, tactisch en resultaatgericht te werk moeten gaan (Succesvolle werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Manager Crediteuren, Karakter Manager Crediteuren.

Netwerk manager Crediteuren

De Manager Crediteuren brengt veel tijd door met zijn team, dat hij aanstuurt en indien nodig ondersteunt. Daarnaast heeft hij ook zelf contact met bepaalde klanten, vooral als deze crediteuren belangrijk zijn voor het bedrijf, of als een medewerker bij de afhandeling een probleem tegenkomt.

Om overzicht te kunnen houden over de financiële situatie en planning van zijn afdeling, zal de Manager Crediteuren vaak overleg plegen met de administrateur van de organisatie en verantwoording af moeten leggen aan het hoofd van financiën.

Mensen vonden ons op: Collega’s Manager Crediteuren, Medewerkers Manager Crediteuren.

Is het beroep manager Crediteuren iets voor jou?

Zou je graag manager Crediteuren willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als manager Crediteuren bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Manager Crediteuren, beroepskeuzetest Manager Crediteuren, beroep Manager Crediteuren kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden manager Crediteuren

De arbeidsmarkt is voor een Manager Crediteuren over het algemeen niet gunstig, aangezien er maar een zeer beperkt aantal mogelijkheden is om specifiek als Manager Crediteuren aan de slag te gaan. Je kan beter beginnen als assistent of medewerker crediteuren. Daarentegen is het wel goed mogelijk om vanuit een functie als Manager Crediteuren door te groeien naar een hogere managementpositie.

Arbeidsmarktperspectief score manager Crediteuren

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep manager Crediteuren. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Manager Crediteuren, Promotie mogelijkheden Manager Crediteuren, Carriere Manager Crediteuren.

Solliciteren op de functie manager Crediteuren

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als manager Crediteuren dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor manager Crediteuren belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als manager Crediteuren. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Manager Crediteuren, CV Manager Crediteuren, sollicitatie Manager Crediteuren.

Interviews met manager Crediteuren

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen manager Crediteuren

Vacatures manager crediteuren

Op zoek naar een nieuwe baan als Manager Crediteuren? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Manager Crediteuren. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Manager Crediteuren heeft de leiding over een aantal medewerkers die ervoor zorgen dat crediteuren op tijd en volgens protocol betaald worden. De Manager Crediteuren helpt om dit protocol te creëren en om het operationeel te maken, zodat er goed gebruik van gemaakt kan worden. Als leidinggevende brengt de Manager Crediteuren veel tijd door met zijn team, om ervoor te zorgen de taken verdeeld zijn en de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Beoordeling Manager Crediteuren

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Manager Crediteuren' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Manager Crediteuren

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep