U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Medewerker wasserette

Medewerker wasserette worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een medewerker wasserette? Lees de functieomschrijving.

De medewerker wasserette is verantwoordelijk voor verschillende taken in de wasserette.

De medewerker wasserette werkt in een wasserette of wasserij of is werkzaam in een instelling (waaronder bijvoorbeeld een zorginstelling, een ziekenhuis of een bejaardentehuis) waar kleding en beddengoed gewassen moet worden. De medewerker wasserette is verantwoordelijk voor vrijwel alle taken binnen de wasserette of wasserij waar hij werkzaam is. Zijn taken bestaan uit het ophangen van wasgoed, het inpakken en inscannen van wasgoed, het opvouwen van wasgoed en het wasgoed op strijkrollen plaatsen. Daarnaast moet het wasgoed ook worden gesorteerd; deze werkzaamheid kan ook een taak van de medewerker wasserette zijn maar wordt over het algemeen door de vuilsorteerders wasserij gedaan (dit verschilt per wasserette/wasserij en instelling)

De medewerker wasserette is een harde werker. Hij vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken en hard te werken. Ook moet hij het niet erg vinden om met vies wasgoed in aanraking te komen maar hier gewoon mee om kunnen gaan. De medewerker wasserette werkt over het algemeen in een team van collega's met wie hij goed samen moet werken en de verschillende taken moet verdelen. De verschillende taken worden afgewisseld en de medewerker wasserette moet hier flexibel mee om kunnen gaan.

Omdat voor het beroep van medewerker wasserette geen opleiding is vereist is het de ideale baan voor studenten en mensen die iets bij willen verdienen.

Mensen vonden ons op: Job Medewerker wasserette, Baan Medewerker wasserette, Medewerker wasserette Worden, Functie-eisen Medewerker wasserette, Verantwoordelijkheden Medewerker wasserette, Functieprofiel Medewerker wasserette, Wat doet een Medewerker wasserette, Werken als Medewerker wasserette.

Medewerker wasserette worden: Opleiding tot medewerker wasserette

Voor het beroep van medewerker wasserette is geen opleiding vereist. Hierdoor is het de ideale baan voor studenten of mensen die iets willen bij verdienen.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Medewerker wasserette, Medewerker wasserette Worden, Opleidingsniveau Medewerker wasserette, Scholing Medewerker wasserette, Studie Medewerker wasserette, Bijscholing Medewerker wasserette, Omscholing Medewerker wasserette.

Organisaties waar een medewerker wasserette doorgaans werkzaam is

De medewerker wasserette is werkzaam in een wasserij of wasserette of een instelling waar wasgoed en beddengoed wordt gewassen.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Medewerker wasserette, Medewerker wasserette Worden, Opleidingsniveau Medewerker wasserette, Scholing Medewerker wasserette, Studie Medewerker wasserette, Bijscholing Medewerker wasserette, Omscholing Medewerker wasserette.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden medewerker wasserette

De medewerker wasserette verdient over het algemeen het minimumloon. De medewerker wasserette kan over het algemeen maximaal €1500,- bruto per maand verdienen.

Mensen vonden ons op: Salaris Medewerker wasserette, Loon Medewerker wasserette, Wat verdien je als Medewerker wasserette, Salarisschaal Medewerker wasserette, Salarisindicatie Medewerker wasserette, Bonus Medewerker wasserette, CAO Medewerker wasserette, Brutoloon Medewerker wasserette, Nettoloon Medewerker wasserette, Vakantiedagen Medewerker wasserette, Pensioen Medewerker wasserette.

Competenties, skills & vaardigheden medewerker wasserette

 • Energie
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Flexibiliteit
 • Discipline
 • Accuratesse
Mensen vonden ons op: Kennis Medewerker wasserette, Vaardigheden Medewerker wasserette, Attitude Medewerker wasserette, Kwalificaties Medewerker wasserette, Competentieprofiel Medewerker wasserette.

Boeken voor het beroep medewerker wasserette

Wil je meer weten over het beroep medewerker wasserette? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je medewerker wasserette bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken medewerker wasserette te komen.

Traject Welzijn - Profiel Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 | Marja Baseler

Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789006622270 | 132 pagina's

Traject Welzijn - Profiel Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 3e druk is een boek van Marja Baseler uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006622270 Traject Welzijn - Profiel Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 is een boek va...

Traject Welzijn - Pedagogisch medewerker kinderopvang PW Niveau 3 Theorieboek | Marja Baseler

Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789006622263 | 132 pagina's

Traject Welzijn - Pedagogisch medewerker kinderopvang PW Niveau 3 Theorieboek 3e druk is een boek van Marja Baseler uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006622263 Traject Welzijn profiel Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 is een boek van...

Ontwikkel je leiderschap | Joel Aerts

14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462762336 | 236 pagina's

Ontwikkel je leiderschap 1e druk is een boek van Joel Aerts uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462762336 * Hoe kun je je leiderschap het beste ontwikkelen? * Welke aanpak werkt echt en waar moet je op letten? * Hoe help je anderen bij he...

Mensen vonden ons op: boeken voor Medewerker wasserette, Medewerker wasserette ebooks, boek Medewerker wasserette.

Persoonstypen medewerker wasserette

De medewerker wasserette is een succesvolle werker. Hij werkt hard, is een aanpakker en is een flexibele en verantwoordelijke werker. Hij vindt het niet erg om met vies wasgoed in aanraking te komen en doet gewoon zijn werk. Daarnaast is de medewerker wasserette een waarnemer. Hij let goed op zijn collega's en het werk wat er ligt om zo accuraat mogelijk te kunnen werken en zijn werk zo zo snel en goed mogelijk te kunnen doen.

 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Medewerker wasserette, Karakter Medewerker wasserette.

Netwerk medewerker wasserette

Het netwerk van de medewerker wasserette bestaat uit zijn collega's, de vuilsorteerder wasserij en zijn leidinggevende.

Mensen vonden ons op: Collega’s Medewerker wasserette, Medewerkers Medewerker wasserette.

Is het beroep medewerker wasserette iets voor jou?

Zou je graag medewerker wasserette willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als medewerker wasserette bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Medewerker wasserette, beroepskeuzetest Medewerker wasserette, beroep Medewerker wasserette kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden medewerker wasserette

Het arbeidsmarktperspectief voor de medewerker wasserette is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid maar er is niet echt een doorgroeimogelijkheid.

Arbeidsmarktperspectief score medewerker wasserette

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep medewerker wasserette. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Medewerker wasserette, Promotie mogelijkheden Medewerker wasserette, Carriere Medewerker wasserette.

Solliciteren op de functie medewerker wasserette

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als medewerker wasserette dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor medewerker wasserette belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als medewerker wasserette. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Medewerker wasserette, CV Medewerker wasserette, sollicitatie Medewerker wasserette.

Interviews met medewerker wasserette

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen medewerker wasserette

Vacatures medewerker wasserette

Op zoek naar een nieuwe baan als Medewerker wasserette? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Medewerker wasserette. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De medewerker wasserette is verantwoordelijk voor verschillende taken in de wasserette. De medewerker wasserette werkt in een wasserette of wasserij of is werkzaam in een instelling (waaronder bijvoorbeeld een zorginstelling, een ziekenhuis of een bejaardentehuis) waar kleding en beddengoed gewassen moet worden. De medewerker wasserette is verantwoordelijk voor vrijwel alle taken binnen de wasserette of wasserij waar hij werkzaam is.

Beoordeling Medewerker wasserette

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Medewerker wasserette' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Medewerker wasserette

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

is er een bepaalde leeftijd aan verbonden? , kan je met een 15 jarige leeftijd er werken?

Door: Anne

Je moet minimaal naar school tot je achttien jr.wordt of een start-kwalificatie hebben(MBO-2,HAVO of VWO).Je kan als 15 jarige wel stage lopen of vacantiewerk doen.

Door: Linda

Reageer op dit beroep