U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Odds compiler

Odds compiler worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een odds compiler? Lees de functieomschrijving.

 Een odds compiler is iemand die wordt ingehuurd door een wedkantoor die de kansen voor verschillende weddenschappen waar klanten op kunnen inzetten berekend. Afgezien van dit nemen ze ook deel in andere activiteiten die met handelsaspecten van gokken te maken hebben zoals bijvoorbeeld het in de gaten houden van de accounts van de klanten en de winst van hun wedenschappen. De kansen worden berekend aan de hand van verschillende factoren aan de hand van het analyseren van informatie. Sommige markten hebben een hoog statistisch gehalte terwijl sommige markten meer intuitie en inzicht nodig hebben. Soms is het nodig dat een odds compiler de financiële positie van het wedkantoor moet bekijken om zo de kansen goed te kunnen inschatten. Ook worden ze vaak voor advies gevraagd of ze een bepaalde inzet moeten accepteren of niet, dit is meestal als er een hoge inzet is en de financiële risico's groot zijn. De weddenschappen hebben meestal ook te maken met de andere wedkantoren en worden dus ook aan de hand daarvan bepaald.

Mensen vonden ons op: Job Odds compiler, Baan Odds compiler, Odds compiler Worden, Functie-eisen Odds compiler, Verantwoordelijkheden Odds compiler, Functieprofiel Odds compiler, Wat doet een Odds compiler, Werken als Odds compiler.

Odds compiler worden: Opleiding tot odds compiler

Veel informatie over de opleiding tot odds compiler is er niet bekend. Dit zal waarschijnlijk gelegen zijn in de bèta sector.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Odds compiler, Odds compiler Worden, Opleidingsniveau Odds compiler, Scholing Odds compiler, Studie Odds compiler, Bijscholing Odds compiler, Omscholing Odds compiler.

Organisaties waar een odds compiler doorgaans werkzaam is

Als odds compiler ben je werkzaam voor een wedkantoor. Deze is gelegen in de profit sector en dan voornamelijk in de Betting&Gaming sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Odds compiler, Odds compiler Worden, Opleidingsniveau Odds compiler, Scholing Odds compiler, Studie Odds compiler, Bijscholing Odds compiler, Omscholing Odds compiler.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden odds compiler

Over het salaris van een oddscompiler is weinig informatie bekend. Dit zal vooral afhankelijk zijn van de wedkantoren en de inkomsten die zij hebben(die dus voortvloeien uit de weddenschappen).Ook over de secundaire arbeidsvoorwaarden is weinig bekend. Ook dit zal afhankelijk zijn van de wedkantoren en de inkomsten die zij hebben uit de weddenschappen.  

Mensen vonden ons op: Salaris Odds compiler, Loon Odds compiler, Wat verdien je als Odds compiler, Salarisschaal Odds compiler, Salarisindicatie Odds compiler, Bonus Odds compiler, CAO Odds compiler, Brutoloon Odds compiler, Nettoloon Odds compiler, Vakantiedagen Odds compiler, Pensioen Odds compiler.

Competenties, skills & vaardigheden odds compiler

 • Klantgerichtheid
 • Financieel bewustzijn
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Odds compiler, Vaardigheden Odds compiler, Attitude Odds compiler, Kwalificaties Odds compiler, Competentieprofiel Odds compiler.

Boeken voor het beroep odds compiler

Wil je meer weten over het beroep odds compiler? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je odds compiler bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken odds compiler te komen.

Can't Hurt Me | David Goggins

Master Your Mind and Defy the Odds - Engels | Paperback | 9781544512273 | 364 pagina's

For David Goggins, childhood was a nightmare — poverty, prejudice, and physical abuse colored his days and haunted his nights. But through self-discipline, mental toughness, and hard work, Goggins transformed himself from a depressed, overweight young man...

Can't Hurt Me | David Goggins

Master Your Mind and Defy the Odds - Engels | E-book | 9781544512266 | 364 pagina's

For David Goggins, childhood was a nightmare - poverty, prejudice, and physical abuse colored his days and haunted his nights. But through self-discipline, mental toughness, and hard work, Goggins transformed himself from a depressed, overweight young man...

Strategy Beyond the Hockey Stick | Chris Bradley

People, Probabilities, and Big Moves to Beat the Odds - Engels | Hardcover | 9781119487623 | 256 pagina's

Beat the odds with a bold strategy from McKinsey & Company Every once in a while, a genuinely fresh approach to business strategy appears - legendary business professor Richard Rumelt, UCLA McKinsey & Company's newest, most definitive, and most irreverent...

Mensen vonden ons op: boeken voor Odds compiler, Odds compiler ebooks, boek Odds compiler.

Persoonstypen odds compiler

Als odds compiler is het belangrijk dat je eerlijk en betrouwbaar bent. Je krijgt namelijk vaak te maken met grote bedragen en de eigenaars van de wedkantoren moeten er wel van op aan kunnen dat jij voorzichtig met hun geld omgaat(Perfectionist). Bovendien is het ook erg belangrijk om zelfverzekerd en gedreven te zijn omdat dit werk vaak wat stress met zich mee kan brengen en het is belangrijk dat je daar tegen opgewassen bent(Succesvolle werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Odds compiler, Karakter Odds compiler.

Netwerk odds compiler

Het grootste deel van je netwerk bestaat uit de wedkantoren van wie je opdrachten ontvangt en waarvoor je werkzaam bent. Je overlegt met hen over de kansen en krijgt  van hen ook vaak de benodigde informatie. Soms kan het zijn dat je in contact staat met de accountant van het kantoor om te overleggen over de financiële situatie van het wedkantoor waarvoor je werkzaam bent.

Mensen vonden ons op: Collega’s Odds compiler, Medewerkers Odds compiler.

Is het beroep odds compiler iets voor jou?

Zou je graag odds compiler willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als odds compiler bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Odds compiler, beroepskeuzetest Odds compiler, beroep Odds compiler kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden odds compiler

Over het arbeidsmarktperspectief van een odds compiler is weinig bekend. Dit zal vooral afhankelijk zijn van de weddenschappen die er worden gemaakt en de vraag die er bestaat bij de wedkantoren naar een odds compiler. De doorgroeimogelijkehden als odds compiler zijn redelijk beperkt. Je zult misschien wel verder aan de slag kunnen in de Betting&Gaming sector maar daarvoor zul je soms wel een extra opleiding moeten volgen.

Arbeidsmarktperspectief score odds compiler

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep odds compiler. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Odds compiler, Promotie mogelijkheden Odds compiler, Carriere Odds compiler.

Solliciteren op de functie odds compiler

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als odds compiler dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor odds compiler belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als odds compiler. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Odds compiler, CV Odds compiler, sollicitatie Odds compiler.

Interviews met odds compiler

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen odds compiler

Vacatures odds compiler

Op zoek naar een nieuwe baan als Odds compiler? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Odds compiler. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.  Een odds compiler is iemand die wordt ingehuurd door een wedkantoor die de kansen voor verschillende weddenschappen waar klanten op kunnen inzetten berekend. Afgezien van dit nemen ze ook deel in andere activiteiten die met handelsaspecten van gokken te maken hebben zoals bijvoorbeeld het in de gaten houden van de accounts van de klanten en de winst van hun wedenschappen. De kansen worden berekend aan de hand van verschillende factoren aan de hand van het analyseren van informatie.

Beoordeling Odds compiler

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Odds compiler' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Odds compiler

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep