U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Onderzoeker Endocrinologie

Onderzoeker Endocrinologie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een onderzoeker Endocrinologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Endocrinologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Endocrinologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Endocrinologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Endocrinologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Endocrinologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Endocrinologie is gespecialiseerd in het onderzoeken van het endocrien systeem. Dit zijn klieren die afscheidingen in het lichaam hebben. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Endocrinologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Mensen vonden ons op: Job Onderzoeker Endocrinologie, Baan Onderzoeker Endocrinologie, Onderzoeker Endocrinologie Worden, Functie-eisen Onderzoeker Endocrinologie, Verantwoordelijkheden Onderzoeker Endocrinologie, Functieprofiel Onderzoeker Endocrinologie, Wat doet een Onderzoeker Endocrinologie, Werken als Onderzoeker Endocrinologie.

Onderzoeker Endocrinologie worden: Opleiding tot onderzoeker Endocrinologie

 

De onderzoeker Endocrinologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Endocrinologie zich in Endocrinologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Endocrinologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Endocrinologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Endocrinologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Endocrinologie, Onderzoeker Endocrinologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Endocrinologie, Scholing Onderzoeker Endocrinologie, Studie Onderzoeker Endocrinologie, Bijscholing Onderzoeker Endocrinologie, Omscholing Onderzoeker Endocrinologie.

Organisaties waar een onderzoeker Endocrinologie doorgaans werkzaam is

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Endocrinologie, Onderzoeker Endocrinologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Endocrinologie, Scholing Onderzoeker Endocrinologie, Studie Onderzoeker Endocrinologie, Bijscholing Onderzoeker Endocrinologie, Omscholing Onderzoeker Endocrinologie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden onderzoeker Endocrinologie

 

De onderzoeker Endocrinologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Endocrinologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Endocrinologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Onderzoeker Endocrinologie, Loon Onderzoeker Endocrinologie, Wat verdien je als Onderzoeker Endocrinologie, Salarisschaal Onderzoeker Endocrinologie, Salarisindicatie Onderzoeker Endocrinologie, Bonus Onderzoeker Endocrinologie, CAO Onderzoeker Endocrinologie, Brutoloon Onderzoeker Endocrinologie, Nettoloon Onderzoeker Endocrinologie, Vakantiedagen Onderzoeker Endocrinologie, Pensioen Onderzoeker Endocrinologie.

Competenties, skills & vaardigheden onderzoeker endocrinologie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Analytisch
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Onderzoeker Endocrinologie, Vaardigheden Onderzoeker Endocrinologie, Attitude Onderzoeker Endocrinologie, Kwalificaties Onderzoeker Endocrinologie, Competentieprofiel Onderzoeker Endocrinologie.

Boeken voor het beroep onderzoeker endocrinologie

Wil je meer weten over het beroep onderzoeker endocrinologie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je onderzoeker endocrinologie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken onderzoeker endocrinologie te komen.

Medical Medium Thyroid Healing | Anthony William

The Truth behind Hashimoto's, Graves', Insomnia, Hypothyroidism, Thyroid Nodules & Epstein-Barr - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781401948368 | 304 pagina's

The thyroid is the new hot topic in health. Across age groups, from baby boomers and their parents to millennials and even children, more and more people-women especially-are hearing that their thyroids are to blame for their fatigue, weight gain, brain f...

Thyroid Healing | Anthony William

De waarheid achter de ziekte van Hashimoto, de ziekte van Graves, slapeloosheid, trage schildklierwerking, schildklierknobbels & het Epstein-Barrvirus - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9789492665164 | 336 pagina's

Het derde boek van Anthony William behandelt de schildklier. Als je met een chronisch gezondheidsprobleem worstelt, ben je niet de enige. Je bent dan een van de miljoenen mensen die met de mysterieuze symptomen wordt geconfronteerd die de medische gemeens...

Kleine onderzoekers - Insecten | Gottmer

Til de flapjes op en ontdek alles over insecten en andere kleine beestjes - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769529 | Geen personage | 16 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kindere...

Mensen vonden ons op: boeken voor Onderzoeker Endocrinologie, Onderzoeker Endocrinologie ebooks, boek Onderzoeker Endocrinologie.

Persoonstypen onderzoeker Endocrinologie

De onderzoeker Endocrinologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Onderzoeker Endocrinologie, Karakter Onderzoeker Endocrinologie.

Netwerk onderzoeker Endocrinologie

 

De onderzoeker Endocrinologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Endocrinologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Endocrinologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Endocrinologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Endocrinologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Endocrinologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Onderzoeker Endocrinologie, Medewerkers Onderzoeker Endocrinologie.

Is het beroep onderzoeker Endocrinologie iets voor jou?

Zou je graag onderzoeker Endocrinologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als onderzoeker Endocrinologie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Onderzoeker Endocrinologie, beroepskeuzetest Onderzoeker Endocrinologie, beroep Onderzoeker Endocrinologie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden onderzoeker Endocrinologie

 

De onderzoeker Endocrinologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Endocrinologie is al het hoogste binnen de Endocrinologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Endocrinologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Endocrinologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Endocrinologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Arbeidsmarktperspectief score onderzoeker Endocrinologie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep onderzoeker Endocrinologie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Onderzoeker Endocrinologie, Promotie mogelijkheden Onderzoeker Endocrinologie, Carriere Onderzoeker Endocrinologie.

Solliciteren op de functie onderzoeker Endocrinologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als onderzoeker Endocrinologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor onderzoeker Endocrinologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als onderzoeker Endocrinologie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Onderzoeker Endocrinologie, CV Onderzoeker Endocrinologie, sollicitatie Onderzoeker Endocrinologie.

Interviews met onderzoeker Endocrinologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Vacatures onderzoeker endocrinologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Endocrinologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Endocrinologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De onderzoeker Endocrinologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Endocrinologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Endocrinologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan.

Beoordeling Onderzoeker Endocrinologie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Endocrinologie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Endocrinologie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep