U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Onderzoeker Hematologie

Onderzoeker Hematologie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een onderzoeker Hematologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Hematologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Hematologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Hematologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Hematologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Hematologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Hematologie is gespecialiseerd in het onderzoeken het bloed, de bloedvormende organen en de lymfklieren. Dit zijn klieren die afscheidingen in het lichaam hebben. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Hematologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Mensen vonden ons op: Job Onderzoeker Hematologie, Baan Onderzoeker Hematologie, Onderzoeker Hematologie Worden, Functie-eisen Onderzoeker Hematologie, Verantwoordelijkheden Onderzoeker Hematologie, Functieprofiel Onderzoeker Hematologie, Wat doet een Onderzoeker Hematologie, Werken als Onderzoeker Hematologie.

Onderzoeker Hematologie worden: Opleiding tot onderzoeker Hematologie

 

De onderzoeker Hematologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Hematologie zich in Hematologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Hematologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Hematologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Hematologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Hematologie, Onderzoeker Hematologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Hematologie, Scholing Onderzoeker Hematologie, Studie Onderzoeker Hematologie, Bijscholing Onderzoeker Hematologie, Omscholing Onderzoeker Hematologie.

Organisaties waar een onderzoeker Hematologie doorgaans werkzaam is

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Hematologie, Onderzoeker Hematologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Hematologie, Scholing Onderzoeker Hematologie, Studie Onderzoeker Hematologie, Bijscholing Onderzoeker Hematologie, Omscholing Onderzoeker Hematologie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden onderzoeker Hematologie

 

De onderzoeker Hematologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Hematologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Hematologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Onderzoeker Hematologie, Loon Onderzoeker Hematologie, Wat verdien je als Onderzoeker Hematologie, Salarisschaal Onderzoeker Hematologie, Salarisindicatie Onderzoeker Hematologie, Bonus Onderzoeker Hematologie, CAO Onderzoeker Hematologie, Brutoloon Onderzoeker Hematologie, Nettoloon Onderzoeker Hematologie, Vakantiedagen Onderzoeker Hematologie, Pensioen Onderzoeker Hematologie.

Competenties, skills & vaardigheden onderzoeker hematologie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Analytisch
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Onderzoeker Hematologie, Vaardigheden Onderzoeker Hematologie, Attitude Onderzoeker Hematologie, Kwalificaties Onderzoeker Hematologie, Competentieprofiel Onderzoeker Hematologie.

Boeken voor het beroep onderzoeker hematologie

Wil je meer weten over het beroep onderzoeker hematologie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je onderzoeker hematologie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken onderzoeker hematologie te komen.

Heron-reeks - Klinische chemie en hematologie voor analisten 1 | E. Ten Boekel

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789491764103

Heron-reeks - Klinische chemie en hematologie voor analisten 1 2e druk is een boek van E. Ten Boekel uitgegeven bij Syntax Media. ISBN 9789491764103 Dit boek is, evenals deel 2, vooral bedoeld voor laboratoriumopleidingen op MBO- en HBO-niveau. De leersto...

Heron-reeks - Klinische chemie en hematologie voor analisten 2 | E. Ten Boekel

Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789491764110

Heron-reeks - Klinische chemie en hematologie voor analisten 2 2e druk is een boek van E. Ten Boekel uitgegeven bij Syntax Media. ISBN 9789491764110 Dit boek is, evenals deel 1, bestemd voor laboratoriumopleidingen op MBO- en HBO-niveau. De leerstof in de...

Kleine onderzoekers - Insecten | Gottmer

Til de flapjes op en ontdek alles over insecten en andere kleine beestjes - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769529 | Geen personage | 16 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kindere...

Mensen vonden ons op: boeken voor Onderzoeker Hematologie, Onderzoeker Hematologie ebooks, boek Onderzoeker Hematologie.

Persoonstypen onderzoeker Hematologie

De onderzoeker Hematologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Onderzoeker Hematologie, Karakter Onderzoeker Hematologie.

Netwerk onderzoeker Hematologie

 

De onderzoeker Hematologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Hematologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Hematologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Hematologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Hematologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Hematologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Onderzoeker Hematologie, Medewerkers Onderzoeker Hematologie.

Is het beroep onderzoeker Hematologie iets voor jou?

Zou je graag onderzoeker Hematologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als onderzoeker Hematologie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Onderzoeker Hematologie, beroepskeuzetest Onderzoeker Hematologie, beroep Onderzoeker Hematologie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden onderzoeker Hematologie

 

De onderzoeker Hematologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Hematologie is al het hoogste binnen de Hematologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Hematologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Hematologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Hematologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Arbeidsmarktperspectief score onderzoeker Hematologie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep onderzoeker Hematologie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Onderzoeker Hematologie, Promotie mogelijkheden Onderzoeker Hematologie, Carriere Onderzoeker Hematologie.

Solliciteren op de functie onderzoeker Hematologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als onderzoeker Hematologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor onderzoeker Hematologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als onderzoeker Hematologie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Onderzoeker Hematologie, CV Onderzoeker Hematologie, sollicitatie Onderzoeker Hematologie.

Interviews met onderzoeker Hematologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen onderzoeker Hematologie

Vacatures onderzoeker hematologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Hematologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Hematologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De onderzoeker Hematologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Hematologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Hematologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan.

Beoordeling Onderzoeker Hematologie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Hematologie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Hematologie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep