U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Onderzoeker Mycologie

Onderzoeker Mycologie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een onderzoeker Mycologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Mycologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Mycologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Mycologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Mycologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Mycologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Mycologie is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar de ziekteverwekkers van schimmelziekten. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Mycologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Mensen vonden ons op: Job Onderzoeker Mycologie, Baan Onderzoeker Mycologie, Onderzoeker Mycologie Worden, Functie-eisen Onderzoeker Mycologie, Verantwoordelijkheden Onderzoeker Mycologie, Functieprofiel Onderzoeker Mycologie, Wat doet een Onderzoeker Mycologie, Werken als Onderzoeker Mycologie.

Onderzoeker Mycologie worden: Opleiding tot onderzoeker Mycologie

 

De onderzoeker Mycologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Mycologie zich in Mycologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Mycologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Mycologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Mycologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Mycologie, Onderzoeker Mycologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Mycologie, Scholing Onderzoeker Mycologie, Studie Onderzoeker Mycologie, Bijscholing Onderzoeker Mycologie, Omscholing Onderzoeker Mycologie.

Organisaties waar een onderzoeker Mycologie doorgaans werkzaam is

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Mycologie, Onderzoeker Mycologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Mycologie, Scholing Onderzoeker Mycologie, Studie Onderzoeker Mycologie, Bijscholing Onderzoeker Mycologie, Omscholing Onderzoeker Mycologie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden onderzoeker Mycologie

 

De onderzoeker Mycologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Mycologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Mycologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Onderzoeker Mycologie, Loon Onderzoeker Mycologie, Wat verdien je als Onderzoeker Mycologie, Salarisschaal Onderzoeker Mycologie, Salarisindicatie Onderzoeker Mycologie, Bonus Onderzoeker Mycologie, CAO Onderzoeker Mycologie, Brutoloon Onderzoeker Mycologie, Nettoloon Onderzoeker Mycologie, Vakantiedagen Onderzoeker Mycologie, Pensioen Onderzoeker Mycologie.

Competenties, skills & vaardigheden onderzoeker mycologie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Analytisch
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Onderzoeker Mycologie, Vaardigheden Onderzoeker Mycologie, Attitude Onderzoeker Mycologie, Kwalificaties Onderzoeker Mycologie, Competentieprofiel Onderzoeker Mycologie.

Boeken voor het beroep onderzoeker mycologie

Wil je meer weten over het beroep onderzoeker mycologie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je onderzoeker mycologie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken onderzoeker mycologie te komen.

Kleine onderzoekers - Insecten | Gottmer

Til de flapjes op en ontdek alles over insecten en andere kleine beestjes - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769529 | Geen personage | 16 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kindere...

Kleine onderzoekers - Voertuigen | Ruth Martin

til de flapjes op en bekijk alle voertuigen ook van binnen - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025766061 | 18 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. Dit deel gaat over voertuigen. Kleine onderzoekers: voor nieuwsgierige kinderen De boeken in de reeks '...

Eetbare paddenstoelen | Jens H. Petersen

Vindplaatsen, Herkenning, Verzamelen en Bereiden [Edible Mushroom: Locations, Identifications, Collection, and Preparation] - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789050115216 | 160 pagina's

Een handige basisgids voor iedereen die meer over eetbare paddenstoelen en (giftige) dubbelgangers wil weten: de beste vindplaatsen, herkenning, verzamelen, bewaren en bereiden. Je leert de belangrijkste soortgroepen en eetbare soorten herkennen met duide...

Mensen vonden ons op: boeken voor Onderzoeker Mycologie, Onderzoeker Mycologie ebooks, boek Onderzoeker Mycologie.

Persoonstypen onderzoeker Mycologie

De onderzoeker Mycologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Onderzoeker Mycologie, Karakter Onderzoeker Mycologie.

Netwerk onderzoeker Mycologie

 

De onderzoeker Mycologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Mycologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Mycologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Mycologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Mycologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Mycologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Onderzoeker Mycologie, Medewerkers Onderzoeker Mycologie.

Is het beroep onderzoeker Mycologie iets voor jou?

Zou je graag onderzoeker Mycologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als onderzoeker Mycologie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Onderzoeker Mycologie, beroepskeuzetest Onderzoeker Mycologie, beroep Onderzoeker Mycologie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden onderzoeker Mycologie

 

 

De onderzoeker Mycologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Mycologie is al het hoogste binnen de Mycologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Mycologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Mycologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Mycologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Arbeidsmarktperspectief score onderzoeker Mycologie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep onderzoeker Mycologie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Onderzoeker Mycologie, Promotie mogelijkheden Onderzoeker Mycologie, Carriere Onderzoeker Mycologie.

Solliciteren op de functie onderzoeker Mycologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als onderzoeker Mycologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor onderzoeker Mycologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als onderzoeker Mycologie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Onderzoeker Mycologie, CV Onderzoeker Mycologie, sollicitatie Onderzoeker Mycologie.

Interviews met onderzoeker Mycologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen onderzoeker Mycologie

Vacatures onderzoeker mycologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Mycologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Mycologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De onderzoeker Mycologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Mycologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Mycologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan.

Beoordeling Onderzoeker Mycologie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Mycologie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Mycologie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep