U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Onderzoeker Serologie

Onderzoeker Serologie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een onderzoeker Serologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Serologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Serologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Serologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Serologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Serologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Serologie is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar de antilichamen die door het lichaam zelf zijn gemaakt als reactie op een ziekte en of virus. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Serologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Mensen vonden ons op: Job Onderzoeker Serologie, Baan Onderzoeker Serologie, Onderzoeker Serologie Worden, Functie-eisen Onderzoeker Serologie, Verantwoordelijkheden Onderzoeker Serologie, Functieprofiel Onderzoeker Serologie, Wat doet een Onderzoeker Serologie, Werken als Onderzoeker Serologie.

Onderzoeker Serologie worden: Opleiding tot onderzoeker Serologie

 

De onderzoeker Serologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Serologie zich in Serologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Serologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Serologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Serologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Serologie, Onderzoeker Serologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Serologie, Scholing Onderzoeker Serologie, Studie Onderzoeker Serologie, Bijscholing Onderzoeker Serologie, Omscholing Onderzoeker Serologie.

Organisaties waar een onderzoeker Serologie doorgaans werkzaam is

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Onderzoeker Serologie, Onderzoeker Serologie Worden, Opleidingsniveau Onderzoeker Serologie, Scholing Onderzoeker Serologie, Studie Onderzoeker Serologie, Bijscholing Onderzoeker Serologie, Omscholing Onderzoeker Serologie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden onderzoeker Serologie

 

De onderzoeker Serologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Serologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Serologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Onderzoeker Serologie, Loon Onderzoeker Serologie, Wat verdien je als Onderzoeker Serologie, Salarisschaal Onderzoeker Serologie, Salarisindicatie Onderzoeker Serologie, Bonus Onderzoeker Serologie, CAO Onderzoeker Serologie, Brutoloon Onderzoeker Serologie, Nettoloon Onderzoeker Serologie, Vakantiedagen Onderzoeker Serologie, Pensioen Onderzoeker Serologie.

Competenties, skills & vaardigheden onderzoeker serologie

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Analytisch
 • Samenwerken
 • Kritisch
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Onderzoeker Serologie, Vaardigheden Onderzoeker Serologie, Attitude Onderzoeker Serologie, Kwalificaties Onderzoeker Serologie, Competentieprofiel Onderzoeker Serologie.

Boeken voor het beroep onderzoeker serologie

Wil je meer weten over het beroep onderzoeker serologie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je onderzoeker serologie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken onderzoeker serologie te komen.

Kleine onderzoekers - Insecten | Gottmer

Til de flapjes op en ontdek alles over insecten en andere kleine beestjes - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769529 | Geen personage | 16 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kindere...

Kleine onderzoekers - Voertuigen | Ruth Martin

til de flapjes op en bekijk alle voertuigen ook van binnen - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025766061 | 18 pagina's

'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. Dit deel gaat over voertuigen. Kleine onderzoekers: voor nieuwsgierige kinderen De boeken in de reeks '...

Kleine onderzoekers: Dinosauriers (karton). 3+ | Kinderboeken

Til de flapjes op en ontdek alles over dinosauriërs - Nederlands | Druk: 1 | Kartonboek | 9789025769512 | 18 pagina's

Kinderboek Kleine onderzoekers: Dinosauriers (karton). 3+...

Mensen vonden ons op: boeken voor Onderzoeker Serologie, Onderzoeker Serologie ebooks, boek Onderzoeker Serologie.

Persoonstypen onderzoeker Serologie

 

 

De onderzoeker Serologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Onderzoeker Serologie, Karakter Onderzoeker Serologie.

Netwerk onderzoeker Serologie

 

De onderzoeker Serologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Serologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Serologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Serologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Serologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Serologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Onderzoeker Serologie, Medewerkers Onderzoeker Serologie.

Is het beroep onderzoeker Serologie iets voor jou?

Zou je graag onderzoeker Serologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als onderzoeker Serologie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Onderzoeker Serologie, beroepskeuzetest Onderzoeker Serologie, beroep Onderzoeker Serologie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden onderzoeker Serologie

 

De onderzoeker Serologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Serologie is al het hoogste binnen de Serologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Serologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Serologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Serologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Arbeidsmarktperspectief score onderzoeker Serologie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep onderzoeker Serologie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Onderzoeker Serologie, Promotie mogelijkheden Onderzoeker Serologie, Carriere Onderzoeker Serologie.

Solliciteren op de functie onderzoeker Serologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als onderzoeker Serologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor onderzoeker Serologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als onderzoeker Serologie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Onderzoeker Serologie, CV Onderzoeker Serologie, sollicitatie Onderzoeker Serologie.

Interviews met onderzoeker Serologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen onderzoeker Serologie

Vacatures onderzoeker serologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Serologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Serologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De onderzoeker Serologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Serologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Serologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan.

Beoordeling Onderzoeker Serologie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Serologie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Onderzoeker Serologie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep