U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Orthopedisch Schoentechnicus » Boeken

Boeken Orthopedisch Schoentechnicus

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het aantal mensen werkzaam in de orthopedische schoentechniek is de afgelopen jaren licht gestegen. Ruim 60% van de vacatures is binnen drie maanden gevuld. Met het oog op vergrijzing is er veel perspectief op werk in dit beroep.

Een Orthopedisch Schoentechnicus kan doorgroeien door leiding te gaan geven, of door bedrijfsleider of zelfstandig ondernemer te worden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Orthopedisch Schoentechnicus. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Orthopedisch Schoentechnicus. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Orthopedisch Schoentechnicus die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Orthopedische Casuistiek - Onderzoek en behandeling van de schouder | N. Van Alfen

orthopedisch casuistiek - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789031350339 | 144 pagina's

Orthopedische Casuistiek - Onderzoek en behandeling van de schouder 1e druk is een boek van N. Van Alfen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031350339 De functie van het schoudergewricht is in de loop van de evolutie essentieel veranderd toen...
Bestellen