Boeken Paraveterinair Dierenfysiotherapeut

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er is maar een handjevol Dierfysiotherapeuten dat daadwerkelijk fulltime in deze functie actief is. Veruit de meeste Dierfysiotherapeuten doen de therapie voor dieren naast reguliere fysiotherapie. Meer als hobby dan als volwaardig beroep. Hoewel vooral op gebied van paarden er wel degelijk vraag is naar de Dierfysiotherapeut, is de markt klein en zijn de kansen dus ook niet zo heel groot.

Wat betreft de doorgroei geldt ook dat er niet veel mogelijkheden zijn. Als Dierfysiotherapeut ben je veelal zelfstandig en eigen baas. Er zit geen functie meer boven die je daarna kunt bekleden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Paraveterinair Dierenfysiotherapeut. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Paraveterinair Dierenfysiotherapeut. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Paraveterinair Dierenfysiotherapeut die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.