U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Pensioenjurist » Boeken

Boeken Pensioenjurist

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Om als Pensioenjurist aan het werk te kunnen moet je aan een groot aantal eisen voldoen. Er zijn niet veel vacatures beschikbaar.

Een Pensioenjurist kan van een junior- naar een seniorfunctie groeien. Als hij werkt voor een adviesbureau kan hij steeds grotere opdrachten toegewezen krijgen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Pensioenjurist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Pensioenjurist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Pensioenjurist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Pensioencommunicatie | Swalef pensioenjuristen en academie

effectieve communicatie is dichterbij dan je denkt – Wet Pensioencommunicatie, correct, evenwichtig en duidelijk – Wetteksten, parlementaire behandeling, voorbeelden, creatieve toepassingen - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789460003134 | 192 pagina's

Dit boek is anders dan een 'traditioneel' juridisch naslagwerk. Het omvat aan de ene kant de complete Wet pensioencommunicatie met de daarbij horende lagere regelgeving (besluit). En aan de andere kant wordt de praktische toepassing van de Wet pensioencom...
Bestellen