U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Projectcoördinator

Projectcoördinator worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een projectcoördinator ? Lees de functieomschrijving.

Als projectcoördinator ben je eindverantwoordelijke voor een project. Als projectcoördinator zorg je ervoor het project volgens plan verloopt en delegeer en verdeel je de taken aan de leden van het projectteam waar je als projectcoördinator de leiding over hebt. De ontwikkeling van een systeem, product of organisatie staat centraal in het werk van een projectcoördinator. Als projectcoördinator zoek je de juiste mensen bij elkaar die samen aan een project gaan werken.

Mensen vonden ons op: Job Projectcoördinator , Baan Projectcoördinator , Projectcoördinator Worden, Functie-eisen Projectcoördinator , Verantwoordelijkheden Projectcoördinator , Functieprofiel Projectcoördinator , Wat doet een Projectcoördinator , Werken als Projectcoördinator .

Projectcoördinator worden: Opleiding tot projectcoördinator

Als projectcoördinator heb je vaak al de nodige ervaring met het doen van projecten in een bepaalde sector. Een opleiding op HBO-niveau in de specifieke sector is vaak gewenst.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Projectcoördinator , Projectcoördinator Worden, Opleidingsniveau Projectcoördinator , Scholing Projectcoördinator , Studie Projectcoördinator , Bijscholing Projectcoördinator , Omscholing Projectcoördinator .

Organisaties waar een projectcoördinator doorgaans werkzaam is

Als projectcoördinator kun je werkzaam zijn binnen verschillende sectoren. Meestal kom je terecht in grote, commerciële bedrijven. Echter kun je als projectcoördinator ook werken in het onderwijs en dus in de non-profit sector.

 

 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Projectcoördinator , Projectcoördinator Worden, Opleidingsniveau Projectcoördinator , Scholing Projectcoördinator , Studie Projectcoördinator , Bijscholing Projectcoördinator , Omscholing Projectcoördinator .

Salaris en Arbeidsvoorwaarden projectcoördinator

Als projectcoördinator ligt je salaris ongeveer tussen de 3000 euro en de 6000 euro per maand. Je salaris is afhankelijk van de organisatie waarin je werkzaam bent en je ervaring en vaardigheden. Afhankelijk van het succesvol afronden van een project kun je als projectcoördinator ook bonussen verdienen.

 

Mensen vonden ons op: Salaris Projectcoördinator , Loon Projectcoördinator , Wat verdien je als Projectcoördinator , Salarisschaal Projectcoördinator , Salarisindicatie Projectcoördinator , Bonus Projectcoördinator , CAO Projectcoördinator , Brutoloon Projectcoördinator , Nettoloon Projectcoördinator , Vakantiedagen Projectcoördinator , Pensioen Projectcoördinator .

Competenties, skills & vaardigheden projectcoördinator

 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Omgaan met details
 • Plannen en organiseren
 • Accuratesse
Mensen vonden ons op: Kennis Projectcoördinator , Vaardigheden Projectcoördinator , Attitude Projectcoördinator , Kwalificaties Projectcoördinator , Competentieprofiel Projectcoördinator .

Boeken voor het beroep projectcoördinator

Wil je meer weten over het beroep projectcoördinator ? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je projectcoördinator bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken projectcoördinator te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Projectcoördinator , Projectcoördinator ebooks, boek Projectcoördinator .

Persoonstypen projectcoördinator

Als projectcoördinator moet je zelfverzekerd zijn en moet je de regie over een project voeren. Je moet goede mensenkennis hebben om de juiste mensen aan een bepaald project te laten werken. Aangezien je als projectcoördinator de leider bent van een projectteam is de persoonlijkheid van baas van toepassing.

Ook is het als projectcoördinator belangrijk dat je je doel niet uit ogen verliest en ervoor zorgt dat je een succesvol project afrond. Je moet doelgericht te werk gaan en moet samen met je team naar het einddoel van het project toe werken. Het is dus wenselijk als je eigenschappen van een succesvolle werker of een perfectionist bezit.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Projectcoördinator , Karakter Projectcoördinator .

Netwerk projectcoördinator

Als projectcoördinator werk je samen met je teamleden en ben je de contactpersoon voor de opdrachtgever.

 

 

Mensen vonden ons op: Collega’s Projectcoördinator , Medewerkers Projectcoördinator .

Is het beroep projectcoördinator iets voor jou?

Zou je graag projectcoördinator willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als projectcoördinator bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Projectcoördinator , beroepskeuzetest Projectcoördinator , beroep Projectcoördinator kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden projectcoördinator

Als projectcoördinator is arbeidsperspectief relatief goed want er zullen altijd projecten zijn die een coördinator nodig hebben. Als projectleider wordt je vaak gerekruteerd vanuit de organisatie zelf of wordt bij een andere organistie weg gehaald. Als projectleider kun je nog doorgroeien naar directiefuncties binnen de organisatie.

Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Projectcoördinator , Promotie mogelijkheden Projectcoördinator , Carriere Projectcoördinator .

Solliciteren op de functie projectcoördinator

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als projectcoördinator dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor projectcoördinator belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als projectcoördinator . Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Projectcoördinator , CV Projectcoördinator , sollicitatie Projectcoördinator .

Interviews met projectcoördinator

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen projectcoördinator

Vacatures projectcoördinator

Op zoek naar een nieuwe baan als Projectcoördinator ? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Projectcoördinator . Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Als projectcoördinator ben je eindverantwoordelijke voor een project. Als projectcoördinator zorg je ervoor het project volgens plan verloopt en delegeer en verdeel je de taken aan de leden van het projectteam waar je als projectcoördinator de leiding over hebt. De ontwikkeling van een systeem, product of organisatie staat centraal in het werk van een projectcoördinator.

Beoordeling Projectcoördinator

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Projectcoördinator ' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Projectcoördinator

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep