U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Resort Manager

Resort Manager worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een resort Manager? Lees de functieomschrijving.

De Resort Manager is de eindverantwoordelijke voor de complete bedrijfsvoering van een resort. De Resort Manager geeft leiding, onderhoudt contacten en is verantwoordelijk voor de promotie en marketing.

Een Resort Manager is werkzaam bij een resort. Een resort is een verblijfsoord dat vaak gericht is op comfort en luxe. Zo kan een resort een vakantieverblijf zijn, maar bijvoorbeeld ook een conferentieoord of recreatieoord. Vaak heeft een resort hotelfaciliteiten met daarbij recreatiebestemmingen. Denk hierbij aan zwembaden, sauna’s, restaurants, cafés, sportgelegenheden en fitnesszalen.

De Resort Manager is degene die leiding heeft en eindverantwoordelijke is voor het gehele resort, en daarmee dus alle faciliteiten. Vaak hebben de verschillende faciliteiten en recreatiebestemmingen ook elk nog hun eigen manager. De Resort Manager stuurt hen aan en runt daarmee het hele team. De Resort Manager moet daarom beschikken over goede leidinggevende kwaliteiten. Ook moet de Resort Manager goed het overzicht kunnen houden en beschikken over goede financiële en organisatorische kennis. De Resort Manager moet gastvrij zijn en klantvriendelijkheid moet hoog in het vaandel staan. Hiervoor moet de Resort Manager beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Mensen vonden ons op: Job Resort Manager, Baan Resort Manager, Resort Manager Worden, Functie-eisen Resort Manager, Verantwoordelijkheden Resort Manager, Functieprofiel Resort Manager, Wat doet een Resort Manager, Werken als Resort Manager.

Resort Manager worden: Opleiding tot resort Manager

De Resort Manager moet affiniteit hebben met toerisme en een toeristische opleiding is dan ook vaak een vereiste. Denk hierbij aan een opleiding zoals HBO Toerisme. Maar ook andere opleidingen kunnen voor de Resort Manager  geschikt zijn. De Resort Manager moet ook leidinggevende kwaliteiten hebben en beschikken over goede organisatorische en financiële kennis.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Resort Manager, Resort Manager Worden, Opleidingsniveau Resort Manager, Scholing Resort Manager, Studie Resort Manager, Bijscholing Resort Manager, Omscholing Resort Manager.

Organisaties waar een resort Manager doorgaans werkzaam is

De Resort Manager is werkzaam bij een resort. Vaak is dit een vakantieverblijf met hotelfaciliteiten en recreatiebestemmingen, maar het kan ook een conferentieoord zijn. De Resort Manager is werkzaam in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Resort Manager, Resort Manager Worden, Opleidingsniveau Resort Manager, Scholing Resort Manager, Studie Resort Manager, Bijscholing Resort Manager, Omscholing Resort Manager.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden resort Manager

Het salaris van de Resort Manager is lastig in te schatten. Dit is ook afhankelijk van de grootte van het resort en de hoeveelheid faciliteiten.

Mensen vonden ons op: Salaris Resort Manager, Loon Resort Manager, Wat verdien je als Resort Manager, Salarisschaal Resort Manager, Salarisindicatie Resort Manager, Bonus Resort Manager, CAO Resort Manager, Brutoloon Resort Manager, Nettoloon Resort Manager, Vakantiedagen Resort Manager, Pensioen Resort Manager.

Competenties, skills & vaardigheden resort manager

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Leiderschap
 • Financieel bewustzijn
 • Plannen en organiseren
 • Onafhankelijkheid
Mensen vonden ons op: Kennis Resort Manager, Vaardigheden Resort Manager, Attitude Resort Manager, Kwalificaties Resort Manager, Competentieprofiel Resort Manager.

Boeken voor het beroep resort manager

Wil je meer weten over het beroep resort manager? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je resort manager bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken resort manager te komen.

Earning Respect | Blair

Swinger Resort Manager - Engels | Druk: 5 | E-book | 9781781660577 | 135 pagina's

Margot manages a failing resort on a private tropical island. When the owners demand she turn the business around or they will sell the island, her boyfriend, Jake, suggests contacting a magazine for swingers that runs vacation tours. Nichole, who owns th...

I'm Not Just A Ski Resort Manager | Creacom Notebooks

Notebook: Ski Resort Manager Notebook, Journal Gift, Diary, Doodle Gift or Notebook - Engels | Paperback | 9781077070882 | 112 pagina's

...

I'm Not Just A Seasonal Resort Manager | Creacom Notebooks

Notebook: Seasonal Resort Manager Notebook, Journal Gift, Diary, Doodle Gift or Notebook - Engels | Paperback | 9781077522060 | 112 pagina's

...

Mensen vonden ons op: boeken voor Resort Manager, Resort Manager ebooks, boek Resort Manager.

Persoonstypen resort Manager

De Resort Manager moet veel affiniteit met de toeristische sector hebben, klantvriendelijk zijn en financiële en organisatorische kennis hebben. De Resort Manager moet zelfverzekerd zijn en leiding kunnen en durven geven aan een team van managers en werknemers (Baas). De Resort Manager moet resultaatgericht kunnen werken en naar een succesvol resort streven (Succesvolle werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Resort Manager, Karakter Resort Manager.

Netwerk resort Manager

De Resort Manager heeft veel contact met de medewerkers van het resort. De Resort Manager stuurt de managers van de onderliggende faciliteiten aan en heeft regelmatig contact met hen. Ook heeft de Resort Manager contact met klanten en bedrijven om het resort zo goed mogelijk te kunnen promoten.

Mensen vonden ons op: Collega’s Resort Manager, Medewerkers Resort Manager.

Is het beroep resort Manager iets voor jou?

Zou je graag resort Manager willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als resort Manager bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Resort Manager, beroepskeuzetest Resort Manager, beroep Resort Manager kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden resort Manager

Er zijn maar een gering aantal banen voor de Resort Manager gezien het een vrij specifieke functie is. Er zijn dan ook niet veel resorts en een baan in het buitenland is niet ondenkbaar. De Resort Manager heeft al een hoge functie en doorgroeimogelijkheden zijn er dan ook niet veel, behalve naar een succesvol resort en bij uitbreiding van het resort.

Arbeidsmarktperspectief score resort Manager

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep resort Manager. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Resort Manager, Promotie mogelijkheden Resort Manager, Carriere Resort Manager.

Solliciteren op de functie resort Manager

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als resort Manager dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor resort Manager belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als resort Manager. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Resort Manager, CV Resort Manager, sollicitatie Resort Manager.

Interviews met resort Manager

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen resort Manager

Vacatures resort manager

Op zoek naar een nieuwe baan als Resort Manager? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Resort Manager. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Resort Manager is de eindverantwoordelijke voor de complete bedrijfsvoering van een resort. De Resort Manager geeft leiding, onderhoudt contacten en is verantwoordelijk voor de promotie en marketing. Een Resort Manager is werkzaam bij een resort.

Beoordeling Resort Manager

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Resort Manager' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Resort Manager

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep