U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Sales Support

Sales Support worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een sales Support? Lees de functieomschrijving.

De Sales Support ondersteunt en werkt samen met de Sales afdeling. De Sales Support handelt meestal het volledige verkooptraject af, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de uiteindelijk facturatie en afhandeling van de verkoop. Wat de Sales Support verkoopt, is afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support voor werkt. Diverse organisaties bieden diensten en producten aan, denk hierbij aan de verkoop van vrachtwagens tot aan de verkoop van beveiligingssystemen.

Het contact met de klant is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de Sales Support. De Sales Support moet goed kunnen aanvoelen wat de wensen en behoeften van de klant zijn en de klant dan goed adviseren en kunnen overtuigen van de kwaliteiten van de aangeboden diensten of producten. De klant moet vertrouwen in de organisatie krijgen en iets van de organisatie willen kopen. De Sales Support heeft vanaf het eerste moment contact met de klant en onderhoudt dit contact gedurende het verkoopproces. De werkzaamheden van de Sales Support zijn hierdoor uiteenlopend, van het daadwerkelijk verkopen tot het maken van de offerte tot de afhandeling van de verkoop.

Samenwerken is ook belangrijk voor de Sales Support. Vaak wordt gewerkt in een team van verkopers die onder leiding staat van een Account Manager of Area Sales Manager. Samen ben je verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Mensen vonden ons op: Job Sales Support, Baan Sales Support, Sales Support Worden, Functie-eisen Sales Support, Verantwoordelijkheden Sales Support, Functieprofiel Sales Support, Wat doet een Sales Support, Werken als Sales Support.

Sales Support worden: Opleiding tot sales Support

Affiniteit en ervaring zijn vooral belangrijk voor de Sales Support. Een specifieke opleiding is van minder belang. Er zijn diverse commerciële opleiding die aansluiten bij de werkzaamheden. Daarnaast wordt door organisaties vaak om kennis en/of ervaring met de branche gevraagd. Zo is het voor een Sales Support bij een maritieme organisatie belangrijk om hier kennis en ervaring mee te hebben, een opleiding kan hier een pre zijn.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Sales Support, Sales Support Worden, Opleidingsniveau Sales Support, Scholing Sales Support, Studie Sales Support, Bijscholing Sales Support, Omscholing Sales Support.

Organisaties waar een sales Support doorgaans werkzaam is

De Sales Support werkt bij uiteenlopende organisaties. De organisatie waar de Sales Support voor werkt, biedt diensten of producten aan. Deze diensten en producten kunnen zeer uiteenlopend zijn, van vrachtwagens tot beveiligingssystemen. Al deze organisaties zijn werkzaam in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Sales Support, Sales Support Worden, Opleidingsniveau Sales Support, Scholing Sales Support, Studie Sales Support, Bijscholing Sales Support, Omscholing Sales Support.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden sales Support

Het salaris van de Sales Support varieert van 2000 euro tot ongeveer 4000 euro. De hoogte van het salaris is vooral afhankelijk van de ervaring van de Sales Support. Een Sales Support die veel verkoopt en daardoor goed functioneert zal vaak meer verdienen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support werkt.

Mensen vonden ons op: Salaris Sales Support, Loon Sales Support, Wat verdien je als Sales Support, Salarisschaal Sales Support, Salarisindicatie Sales Support, Bonus Sales Support, CAO Sales Support, Brutoloon Sales Support, Nettoloon Sales Support, Vakantiedagen Sales Support, Pensioen Sales Support.

Competenties, skills & vaardigheden sales support

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Ambitie
 • Onafhankelijkheid
 • Inzicht in omgeving
Mensen vonden ons op: Kennis Sales Support, Vaardigheden Sales Support, Attitude Sales Support, Kwalificaties Sales Support, Competentieprofiel Sales Support.

Boeken voor het beroep sales support

Wil je meer weten over het beroep sales support? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je sales support bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken sales support te komen.

Deutsche Dampfschiff. Ges. Hansa V. Cummins Sales & Service, Inc. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Supporting Pleadings | Robert M Julian

Engels | Paperback | 9781270565628 | 44 pagina's

The Making of Modern Law: U.S. Supreme Court Records and Briefs, 1832-1978 contains the world's most comprehensive collection of records and briefs brought before the nation's highest court by leading legal practitioners - many who later became judges and...

Federal Trade Commission, Petitioner, V. A. E. Staley Manufacturing Company and Staley Sales Corporation. U.S. Supreme Court Transcript of Record with Supporting Pleadings | Additional Contributors

Engels | Paperback | 9781270334767 | 206 pagina's

The Making of Modern Law: U.S. Supreme Court Records and Briefs, 1832-1978 contains the world's most comprehensive collection of records and briefs brought before the nation's highest court by leading legal practitioners - many who later became judges and...

Gamification in Sales & Support | Mario Herger

Engels | Paperback | 9781502856029 | 104 pagina's

Research shows when people are engaged they are more productive. That's why gamification has caught on in the corporate world. The clever combination of fields such as game design, psychology, motivation theory, neurophysiology, and behaviorism has been s...

Mensen vonden ons op: boeken voor Sales Support, Sales Support ebooks, boek Sales Support.

Persoonstypen sales Support

De Sales Support moet resultaatgericht en gedreven werken. Resultaten en verkoopaantallen zijn belangrijk (succesvolle werker). Ook moet de Sales Support de markt goed kunnen analyseren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant (waarnemer).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Sales Support, Karakter Sales Support.

Netwerk sales Support

Voor de Sales Support is het contact met de klant erg belangrijk. De Sales Support moet de wensen en behoeften van de klant kennen en hierdoor de klant zo goed mogelijk adviseren bij de aanschaf van een product of dienst. Daarnaast werkt de Sales Support vaak samen met andere medewerkers op de Sales afdeling en met de Account Manager of Area Sales Manager.

Mensen vonden ons op: Collega’s Sales Support, Medewerkers Sales Support.

Is het beroep sales Support iets voor jou?

Zou je graag sales Support willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als sales Support bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Sales Support, beroepskeuzetest Sales Support, beroep Sales Support kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden sales Support

Voor gedreven Sales Support medewerkers zijn voldoende vacatures te vinden. Er zijn diverse organisaties die diensten of producten aanbieden en dan regelmatig op zoek naar ambitieuze verkooptalenten. De Sales Support kan doorgroeien binnen de Sales afdeling naar een managementfunctie, bijvoorbeeld die van Area Sales Manager.

Arbeidsmarktperspectief score sales Support

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep sales Support. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Sales Support, Promotie mogelijkheden Sales Support, Carriere Sales Support.

Solliciteren op de functie sales Support

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als sales Support dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor sales Support belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als sales Support. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Sales Support, CV Sales Support, sollicitatie Sales Support.

Interviews met sales Support

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen sales Support

Vacatures sales support

Op zoek naar een nieuwe baan als Sales Support? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Sales Support. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De Sales Support ondersteunt en werkt samen met de Sales afdeling. De Sales Support handelt meestal het volledige verkooptraject af, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de uiteindelijk facturatie en afhandeling van de verkoop. Wat de Sales Support verkoopt, is afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support voor werkt.

Beoordeling Sales Support

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Sales Support' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Sales Support

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Sales support is een perfecte vacature!!!

Door: Mohammed

Reageer op dit beroep