U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Secretaresse Makelaardij

Werken als Secretaresse Makelaardij

Beroepsprofiel secretaresse Makelaardij

Als Secretaresse Makelaardij heb je een afwisselende baan. Je houdt je bezig met het verzorgen van alle correspondentie, het opmaken van koopovereenkomsten en taxatierapporten maar ook met het afhandelen van telefoontjes, het bijhouden van de agenda's en het samenstellen van verkoopbrochures. Daarnaast kan het zijn dat je je als Secretaresse Maakelaardij bezighoudt met het maken van raampresentaties en het plannen van bezichtigingen.

Je hebt als Secretaresse Makelaardij veel contact met de cliënten en het onderhouden van het contact met hen zal ook een groot deel van je functie invullen. Je ondersteunt dus het makelaarskantoor waarvoor je werkt door uiteenlopende werkzaamheden te verrichten.

Mensen vonden ons op: Job Secretaresse Makelaardij, Baan Secretaresse Makelaardij, Secretaresse Makelaardij Worden, Functie-eisen Secretaresse Makelaardij, Verantwoordelijkheden Secretaresse Makelaardij, Functieprofiel Secretaresse Makelaardij, Wat doet een Secretaresse Makelaardij, Werken als Secretaresse Makelaardij.

Secretaresse Makelaardij worden: Opleiding tot secretaresse Makelaardij

Om Secretaresse Makelaardij te worden moet je eerst een MBO Secretaresse opleiding hebben afgerond. Hierna kun je dan aan de slag als Secretaresse. Het NVM SOM(Nederlandse Vereniging Makelaardij) biedt in samenwerking met Schoevers ook een cursus aan die je naast de opleiding tot Secretaresse kunt volgen aan die gericht is op de makelaardij.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Secretaresse Makelaardij, Secretaresse Makelaardij Worden, Opleidingsniveau Secretaresse Makelaardij, Scholing Secretaresse Makelaardij, Studie Secretaresse Makelaardij, Bijscholing Secretaresse Makelaardij, Omscholing Secretaresse Makelaardij.

Organisaties waar een secretaresse Makelaardij doorgaans werkzaam is

Als Secretaresse Makelaardij werk je voor een makelaarskantoor. Dit is een profit organisatie. Soms kan het ook voorkomen dat je als Secretaresse binnen een vastgoedkantoor werkt.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Secretaresse Makelaardij, Secretaresse Makelaardij Worden, Opleidingsniveau Secretaresse Makelaardij, Scholing Secretaresse Makelaardij, Studie Secretaresse Makelaardij, Bijscholing Secretaresse Makelaardij, Omscholing Secretaresse Makelaardij.

Arbeidsvoorwaarden secretaresse Makelaardij

Als Secretaresse Makelaardij verdien je zo rond de €1750 bruto per maand. Dit salaris is sterk afhankelijk van het aantal jaren ervaring dat je hebt en van de opleiding die je hebt gevolgd.

Ook kan het salaris per makelaarskantoor erg verschillen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zjin sterk afhankelijk van het makelaarskantoor waarvoor je werkzaam bent.

Mensen vonden ons op: Salaris Secretaresse Makelaardij, Loon Secretaresse Makelaardij, Wat verdien je als Secretaresse Makelaardij, Salarisschaal Secretaresse Makelaardij, Salarisindicatie Secretaresse Makelaardij, Bonus Secretaresse Makelaardij, CAO Secretaresse Makelaardij, Brutoloon Secretaresse Makelaardij, Nettoloon Secretaresse Makelaardij, Vakantiedagen Secretaresse Makelaardij, Pensioen Secretaresse Makelaardij.

Competenties, skills & vaardigheden secretaresse makelaardij

 • Klantgerichtheid
 • Stressbestendigheid
 • Plannen en organiseren
 • Accuratesse
 • Inzicht in omgeving
Mensen vonden ons op: Kennis Secretaresse Makelaardij, Vaardigheden Secretaresse Makelaardij, Attitude Secretaresse Makelaardij, Kwalificaties Secretaresse Makelaardij, Competentieprofiel Secretaresse Makelaardij.

Boeken voor het beroep secretaresse makelaardij

Wil je meer weten over het beroep secretaresse makelaardij? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je secretaresse makelaardij bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken secretaresse makelaardij te komen.

Educatieve wettenverzameling - Wetgeving makelaardij, taxatie en vastgoed 2016-2017 | Sdu Uitgevers

voor opleiding en praktijk - Nederlandstalig | Paperback | 2016

Wetgeving Makelaardij, Taxatie en Vastgoed 2016-2017 is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden. Er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen en een uitvoerig alfabetisch inhoudsoverzicht. Wetge...

Communicatie rondom evenementen | Lenny Kaarsgaren

Secretaresse Assistent wijzer - Nederlandstalig | Paperback | 2009

Het ideale 'communicatiepakket' verschilt per evenement. Het hangt sterk samen met de doelstelling, doelgroep en het budget en moet dus op de situatie worden afgestemd. In dit boek komen alle mogelijke communicatievormen die je in dit kader kunt gebruiken...

Praktijkboek voor de juridische secretaresse | Gerty Koffijberg

Nederlandstalig | Paperback | 2010

Het Praktijkboek voor de juridisch secretaresse richt zich nadrukkelijk op de juridisch secretaresse en geeft vakinformatie die voor het dagelijks werk van de juridisch secretaresse noodzakelijk is. Om de stof toegankelijk te maken bevat dit boek een groo...

Mensen vonden ons op: boeken voor Secretaresse Makelaardij, Secretaresse Makelaardij ebooks, boek Secretaresse Makelaardij.

Persoonstypen secretaresse Makelaardij

Als Secretaresse Makelaardij is het belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet namelijk instaat zijn om cliënten  met allerlei vraagstukken te  woord te kunnen staan en hen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een oplossing (Loyalist). Ook is het erg belangrijk dat je ordelijk kunt werken en dat je gedisciplineerd bent. Je verricht namelijk veel administratieve werkzaamheden en die moeten allemaal nauwkeurig zijn en kloppen. Discipline is vereist omdat je vaak een grote hoeveelheid werk te doen hebt en ook veel dingen tegelijk moet doen (Perfectionist).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Secretaresse Makelaardij, Karakter Secretaresse Makelaardij.

Netwerk secretaresse Makelaardij

Als Secretaresse Makelaardij ben je werkzaam bij een makelaarskantoor en kom je dus veel in aanraking met medewerkers van dit makelaarskantoor. Ook heb je nauw contact met de cliënten waarvoor je dingen regelt. Verder heb je natuurlijk veel contact met de makelaars die werkzaam zijn op een kantoor en waarvoor jij veel administratieve werkzaamheden verricht. Soms kan het ook voorkomen dat je met personen uit de vastgoedbranche te maken krijgt als je van deze personen gegevens moet hebben.

Mensen vonden ons op: Collega’s Secretaresse Makelaardij, Medewerkers Secretaresse Makelaardij.

Is het beroep secretaresse Makelaardij iets voor jou?

Zou je graag secretaresse Makelaardij willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als secretaresse Makelaardij bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Secretaresse Makelaardij, beroepskeuzetest Secretaresse Makelaardij, beroep Secretaresse Makelaardij kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden secretaresse Makelaardij

Over het arbeidsmarktperspectief van een Secretaresse Makelaardij is weinig concreets te zeggen. Het is vooral afhankelijk van woningmarkt. Als het daar namelijk goed mee gaat dan zal er ook meer vraag zijn naar makelaars en automatisch ook meer naar ondersteunend personeel zoals secretaresses. Gaat het daarentegen slecht met de woningmarkt dan geldt het tegenovergestelde.

De doorgroeimogelijkheden van een Secretaresse Makelaardij zijn redelijk beperkt. Wil je verder komen in de makelaardij dan zul je altijd eerst verdere diploma's moeten halen.

Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Secretaresse Makelaardij, Promotie mogelijkheden Secretaresse Makelaardij, Carriere Secretaresse Makelaardij.

Solliciteren op de functie secretaresse Makelaardij

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als secretaresse Makelaardij dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor secretaresse Makelaardij belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als secretaresse Makelaardij. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Secretaresse Makelaardij, CV Secretaresse Makelaardij, sollicitatie Secretaresse Makelaardij.

Interviews met secretaresse Makelaardij

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen secretaresse Makelaardij

Vacatures secretaresse makelaardij

Op zoek naar een nieuwe baan als Secretaresse Makelaardij? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Secretaresse Makelaardij. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Als Secretaresse Makelaardij heb je een afwisselende baan. Je houdt je bezig met het verzorgen van alle correspondentie, het opmaken van koopovereenkomsten en taxatierapporten maar ook met het afhandelen van telefoontjes, het bijhouden van de agenda's en het samenstellen van verkoopbrochures. Daarnaast kan het zijn dat je je als Secretaresse Maakelaardij bezighoudt met het maken van raampresentaties en het plannen van bezichtigingen.

Deel dit beroep

Deel dit beroep met je vrienden, collega’s en netwerk.

Beoordeling Secretaresse Makelaardij

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Secretaresse Makelaardij' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Secretaresse Makelaardij

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep