U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Sous-chef » Boeken

Boeken Sous-chef

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Als Sous-chef is er  de mogelijkheid om door te groeien tot chef-kok. Het werk als Sous-chef binnen een keuken is vaak een manier om ervaring op te doen met leidinggevende functies in de keuken en een opstap naar de functie van chefkok waarbij men geheel aan het hoofd van de keuken staat. Tevens is het mogelijk om uiteindelijk door de groeien naar bedrijfsleider van het restaurant of bedrijf waar men werkzaam is. Ook kan een sous-chef uiteindelijk zelf ondernemer worden en een horecabedrijf opzetten.

De arbeidsmarkt voor Koks is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De werkgelegenheid in de horeca neemt, echter ten opzichte van de werkgelegenheid in vorige jaren in deze sector, geleidelijk af.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Sous-chef. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Sous-chef. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Sous-chef die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Mastering the Art of Sous Vide Cooking | Justice Stewart

Showcase the Versatility and Extraordinary Range of Meals with the Chef's Secret Weapon - Engels | Paperback | 9781624146664 | 192 pagina's

Chefs swear by sous vide as the ultimate way to achieve perfectly cooked and flavourful foods. Justice Stewart has become a specialist with the sous vide technique and creates restaurant-quality dishes with texture and flavour that couldn't be replicated ...
Bestellen

Sous Vide Cooking with Sansaire | Modern Chef Inc

Recipes for Unmatched Flavor - Engels | Hardcover | 9781462120680 | 216 pagina's

...
Bestellen

Sous Chef | Michael J. Gibney

24 Hours in the Kitchen - Engels | 1e druk | Paperback | 9781782112549 | 240 pagina's

NAMED ONE OF THE TEN BEST NONFICTION BOOKS OF THE YEAR BY TIME The back must slave to feed the belly. . . . In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses twenty-four hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an ups...
Bestellen

Sous Chef | Michael Gibney

24 Hours on the Line - Engels | 1e druk | Paperback | 9780804177894 | 240 pagina's

NAMED ONE OF THE TEN BEST NONFICTION BOOKS OF THE YEAR BY TIME The back must slave to feed the belly. . . . In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses twenty-four hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an ups...
Bestellen

Sous Chef | A.R. Kirimi

Engels | E-book | 9781507050248

Do you have what it takes to ascend to culinary glory? The restaurant world is a cruel beast. Many aspiring chefs never rise through the ranks because the skill that comes with of cooking amazing food is separate from the logistical acumen necessary to be...
Bestellen

The Complete Sous Vide Cookbook | Martha Scott

200+ Recipes to Cook at Home Like a Chef - Engels | Paperback | 9781721552207 | 128 pagina's

...
Bestellen

La Pologne Historique, Litte Raire, Monumentale Et Illustre E Re Dige E Par Une Socie Te de Litte Rateurs, Sous La Direction de L. Chodzko, Ancien Re Dacteur En Chef de La Pologne Historique, Litte Raire, Monumentale Et Pittoresque. | Jako B Leonard Chodz Ko

Franstalig | Paperback | 9781249011606 | 582 pagina's

Title: La Pologne historique, litte raire, monumentale et illustre e ... Re dige e par une Socie te de litte rateurs, sous la direction de L. Chodzko, ancien re dacteur en chef de la Pologne historique, litte raire, monumentale et pittoresque. With plates...
Bestellen

Sous Chef | Michael J. Gibney

24 Hours in the Kitchen - Engels | E-book | 9781782112556 | 240 pagina's

'A terrific nuts and bolts account of the real business of cooking as told from the trenches. No nonsense. This is what it takes' ANTHONY BOURDAIN 'One of the most informative, funny and transparent books about the restaurant biz ever written' BRET EASTON...
Bestellen

Instant Pot Cookbook | Noelle Oliver

Your Secret Sous-Chef! 100+ Healthy & Delicious Instant Pot Recipes - Fast & Easy Recipes in Under 1 Hour or Less for Busy Couples and Family - Engels | Paperback | 9781543035438 | 248 pagina's

LIMITED TIME OFFER:Instant Pot Cookbook (eBook): $8.99 NOW $2.99!Instant Pot Cookbook (Paperback): $28.23 NOW $17.48! Instant Pot Cookbook Make Meal Preparation a Breeze with Your Secret Sous-Chef Having Headache on What To Cook For the Next Dinner? Run O...
Bestellen

Sous Chef | Michael Gibney

24 óra a konyha frontvonalán - E-book | 9786158010313

Görnyedő hátak lakatják jol a gyomrot. . . . Ebben a lenyűgöző és egyedi könyvben Michael Gibney mindössze huszonnégy ora történetébe sűrítve eleveníti fel mindazt a sokrétű bajtársi viszonyt és kulináris koreográfiát, amely egy elit New York-i étterem mi...
Bestellen