U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Teamleider Supermarkt

Teamleider Supermarkt worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een teamleider Supermarkt? Lees de functieomschrijving.

Een Teamleider in een supermarkt zorgt ervoor dat het team goed loopt.  Een Teamleider staat garant voor het functioneren van het team als geheel maar tevens is hij of zij verantwoordelijk voor de winkel zelf. Als Teamleider heeft men veel invloed op de sfeer en de dagelijkse gang van zaken in de supermarkt en het team komt in beweging als er goed wordt aangestuurd.  De Teamleider is er in 2 varianten: Teamleider Verkoopklaar (Sales Ready): hierbij wordt leidinggegeven aan de vulploeg.  Daarnaast is er de Teamleider Verkoopafhandeling. Hiermee wordt leidinggegeven aan het kassateam. De Teamleider krijgt te maken met veel verschillende aspecten van leidinggeven: samenwerking, werkoverleg, planning, inzet, ziekte en vervanging, persoonlijke groei en ontwikkeling van de mensen in het team. Ervaring in leidinggeven is een pré maar niet noodzakelijk. Via de supermarkt zijn er genoeg mogelijkheden om als Teamleider leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen. Teamleider is bij uitstek een baan als parttimer.

Mensen vonden ons op: Job Teamleider Supermarkt, Baan Teamleider Supermarkt, Teamleider Supermarkt Worden, Functie-eisen Teamleider Supermarkt, Verantwoordelijkheden Teamleider Supermarkt, Functieprofiel Teamleider Supermarkt, Wat doet een Teamleider Supermarkt, Werken als Teamleider Supermarkt.

Teamleider Supermarkt worden: Opleiding tot teamleider Supermarkt

Een  Teamleider Supermarkt heeft HBO werk- en denkniveau.  Binnen de supermarkt krijgt de Teamleider een degelijke training en begeleiding.  Het is bij uitstek een aantrekkelijke parttime baan voor studenten.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Teamleider Supermarkt, Teamleider Supermarkt Worden, Opleidingsniveau Teamleider Supermarkt, Scholing Teamleider Supermarkt, Studie Teamleider Supermarkt, Bijscholing Teamleider Supermarkt, Omscholing Teamleider Supermarkt.

Organisaties waar een teamleider Supermarkt doorgaans werkzaam is

De Teamleider Supermarkt is dagelijks werkzaam in een zakelijke commercieele omgeving. Hier treft men uiteraard de klanten aan en de mensen van zijn of haar team dat wordt gecoached door de Teamleider. De branche staat sterk onder druk om te presteren en te leveren om de klant aan zich te binden. Soms is hiervoor zelfs een prijzenoorlog nodig want supermarktomzetten staan behoorlijk onder druk zodat de supermarkten er veel voor over hebben om hun marktaandeel vast te houden, zeker in economisch zware tijden. Een bekend fenomeen in deze prijzenoorlog zijn de zogenaamde Hamsterweken van een bekende grote supermarkt.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Teamleider Supermarkt, Teamleider Supermarkt Worden, Opleidingsniveau Teamleider Supermarkt, Scholing Teamleider Supermarkt, Studie Teamleider Supermarkt, Bijscholing Teamleider Supermarkt, Omscholing Teamleider Supermarkt.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden teamleider Supermarkt

Een Teamleider Supermarkt verdient zo'n € 500 tot € 1900 bruto per maand, sterk afhankelijk van het aantal uren dat men draait en gerelateerde werkervaring bijvoorbeeld in de retail of de horeca.

Mensen vonden ons op: Salaris Teamleider Supermarkt, Loon Teamleider Supermarkt, Wat verdien je als Teamleider Supermarkt, Salarisschaal Teamleider Supermarkt, Salarisindicatie Teamleider Supermarkt, Bonus Teamleider Supermarkt, CAO Teamleider Supermarkt, Brutoloon Teamleider Supermarkt, Nettoloon Teamleider Supermarkt, Vakantiedagen Teamleider Supermarkt, Pensioen Teamleider Supermarkt.

Competenties, skills & vaardigheden teamleider supermarkt

 • Ambitie
 • Conflicten beheersen
 • Delegeren
 • Anticiperen
 • Besluitvaardigheid
Mensen vonden ons op: Kennis Teamleider Supermarkt, Vaardigheden Teamleider Supermarkt, Attitude Teamleider Supermarkt, Kwalificaties Teamleider Supermarkt, Competentieprofiel Teamleider Supermarkt.

Boeken voor het beroep teamleider supermarkt

Wil je meer weten over het beroep teamleider supermarkt? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je teamleider supermarkt bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken teamleider supermarkt te komen.

De boodschappencoach Update | Ralph Moorman

het beste uit de supermarkt - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789079142217 | 178 pagina's

De boodschappencoach - Het beste uit de supermarkt Vruchtendrank waar nauwelijks een vrucht aan te pas is gekomen, 'light-producten' waar u dik van wordt, zonnebloemolie in plastic flessen die giftige chemicaliën afgeven, saus vol schadelijke toevoegingen...

Retaildenkers 1 - Mijn naam is Karel van Eerd en ik bewijs dat het wel kan | Rupert Parker Brady

de visie van de oprichter van Jumbo supermarkten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789490085124 | 158 pagina's

Retaildenkers 1 - Mijn naam is Karel van Eerd en ik bewijs dat het wel kan 1e druk is een boek van Rupert Parker Brady uitgegeven bij Het Boekenschap. ISBN 9789490085124 Topman Karel van Eerd (73) wordt algemeen erkend als een van de meest succesvolle ond...

On a mission | Nicky Opheij

Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789090311098 | 160 pagina's

Doe maar gewoon, dan ben je mooi genoeg. In dit boek vind je 30 recepten voor powerontbijtjes, slimme tussendoortjes, snelle lunches en heerlijke hoofdgerechten. Allemaal supermakkelijk klaar te maken, barstensvol vitamines en voedingsstoffen waar je lijf...

Mensen vonden ons op: boeken voor Teamleider Supermarkt, Teamleider Supermarkt ebooks, boek Teamleider Supermarkt.

Persoonstypen teamleider Supermarkt

De Teamleider is een Baas die direct, onafhankelijk en zelfverzekerd zijn team aanstuurt en daarnaast ook beschermend optreed bij onheil in de winkel, zoals wangedrag en vernieling in de supermarkt: de Teamleider is verantwoordelijk voor de winkel en dient daartoe adequaat op te treden. De Teamleider is ook een  Succesvolle Werker die doelgericht en zelfverzekerd zijn werk in de supermarkt verricht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Teamleider Supermarkt, Karakter Teamleider Supermarkt.

Netwerk teamleider Supermarkt

Als Teamleider in een supermarkt heeft men in ieder geval te maken met de supermarkt en de klanten. Verder staat de Teamleider in contact met diverse toeleveranciers vanwege de verse dagelijkse vracht die aankomt en niet in de laatste plaats met zijn collega supermarktmedewerkers en collega's uit het team dat hij aanstuurt.

Mensen vonden ons op: Collega’s Teamleider Supermarkt, Medewerkers Teamleider Supermarkt.

Is het beroep teamleider Supermarkt iets voor jou?

Zou je graag teamleider Supermarkt willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als teamleider Supermarkt bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Teamleider Supermarkt, beroepskeuzetest Teamleider Supermarkt, beroep Teamleider Supermarkt kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden teamleider Supermarkt

Een functie als Teamleider biedt via interne cursussen diverse mogelijkheden om door te groeien naar (assistent) Supermarktmanager.

Arbeidsmarktperspectief score teamleider Supermarkt

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep teamleider Supermarkt. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Teamleider Supermarkt, Promotie mogelijkheden Teamleider Supermarkt, Carriere Teamleider Supermarkt.

Solliciteren op de functie teamleider Supermarkt

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als teamleider Supermarkt dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor teamleider Supermarkt belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als teamleider Supermarkt. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Teamleider Supermarkt, CV Teamleider Supermarkt, sollicitatie Teamleider Supermarkt.

Interviews met teamleider Supermarkt

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen teamleider Supermarkt

 • Filiaalmanager Kassamedewerker Operationeel mamager

Vacatures teamleider supermarkt

Op zoek naar een nieuwe baan als Teamleider Supermarkt? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Teamleider Supermarkt. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Teamleider in een supermarkt zorgt ervoor dat het team goed loopt.  Een Teamleider staat garant voor het functioneren van het team als geheel maar tevens is hij of zij verantwoordelijk voor de winkel zelf. Als Teamleider heeft men veel invloed op de sfeer en de dagelijkse gang van zaken in de supermarkt en het team komt in beweging als er goed wordt aangestuurd.

Beoordeling Teamleider Supermarkt

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Teamleider Supermarkt' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Teamleider Supermarkt

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Welke opleiding heb je nodig voor leidinggevende

Door: miranda

De opleiding(en),staan hierboven goed aangegeven.Daarnaast,speelt ervaring ook een grote rol.Gr.i

Door: Raymond

Reageer op dit beroep