U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Bkick

Trainer Bkick worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Bkick? Lees de functieomschrijving.

 

 

De trainer Bkick heeft Bkick trainingen in een sportschool. De trainer Bkick is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bkick is een combinatie van muziek aerobics en vechtsporttechnieken om ze de conditie van de leerlingen te trainen op muziek. De trainer Bkick werkt dus voor een sportschool maar heeft wel zijn/haar eigen klassen en mag zelf de lessen invulling geven. De trainer Bkick geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Bkick goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Bkick dient op de hele groep te letten. Omdat Bkick klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Bkick het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Bkick elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Bkick vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Bkick neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Bkick deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Bkick de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Bkick meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Bkick, Baan Trainer Bkick, Trainer Bkick Worden, Functie-eisen Trainer Bkick, Verantwoordelijkheden Trainer Bkick, Functieprofiel Trainer Bkick, Wat doet een Trainer Bkick, Werken als Trainer Bkick.

Trainer Bkick worden: Opleiding tot trainer Bkick

 

 

Om trainer Bkick te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Bkick bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Bkick. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Bkick heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Bkick precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bkick, Trainer Bkick Worden, Opleidingsniveau Trainer Bkick, Scholing Trainer Bkick, Studie Trainer Bkick, Bijscholing Trainer Bkick, Omscholing Trainer Bkick.

Organisaties waar een trainer Bkick doorgaans werkzaam is

 

 

De trainer Bkick zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Bkick zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Bkick belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Bkick. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bkick, Trainer Bkick Worden, Opleidingsniveau Trainer Bkick, Scholing Trainer Bkick, Studie Trainer Bkick, Bijscholing Trainer Bkick, Omscholing Trainer Bkick.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Bkick

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Bkick het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Bkick het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Bkick. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Bkick kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Bkick, Loon Trainer Bkick, Wat verdien je als Trainer Bkick, Salarisschaal Trainer Bkick, Salarisindicatie Trainer Bkick, Bonus Trainer Bkick, CAO Trainer Bkick, Brutoloon Trainer Bkick, Nettoloon Trainer Bkick, Vakantiedagen Trainer Bkick, Pensioen Trainer Bkick.

Competenties, skills & vaardigheden trainer bkick

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Bkick, Vaardigheden Trainer Bkick, Attitude Trainer Bkick, Kwalificaties Trainer Bkick, Competentieprofiel Trainer Bkick.

Boeken voor het beroep trainer bkick

Wil je meer weten over het beroep trainer bkick? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer bkick bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer bkick te komen.

Voeding en Sport | Anja van Geel

een handboek voor trainers, begeleiders en (topsporters) - Nederlands | Druk: 8 | Paperback | 9789021563169 | 160 pagina's

Voeding en Sport 8e druk is een boek van Anja van Geel uitgegeven bij de Vrieseborch. ISBN 9789021563169 Sportdiëtiste Anja van Geel en sportvoedingsonderzoeker Joris Hermans geven in Voeding en sport informatie over de juiste voeding voor verschillende t...

De sportleider als trainer coach | Patrick Tummers

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037226454 | 308 pagina's

De sportleider als trainer coach 1e druk is een boek van Patrick Tummers uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037226454 Angerenstein Sport en bewegen is een complete serie leermiddelen voor het kwalificatiedossier Sport en Bewegen. Angerenstein Sport en be...

Van deskundige naar trainer | Karin de Galan

trainen als tweede beroep - Nederlands | Druk: 6 | Paperback | 9789462720107 | 192 pagina's

Van deskundige naar trainer 6e druk is een boek van Karin de Galan uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789462720107 Geef je trainingen over je vak en wil je meer resultaat bereiken, meer interactie krijgen én er meer plezier aan beleven? In dit boek le...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Bkick, Trainer Bkick ebooks, boek Trainer Bkick.

Persoonstypen trainer Bkick

 

Als trainer Bkick is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Bkick staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Bkick en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Bkick niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Bkick ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Bkick een goede waarnemer is. De trainer Bkick moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Bkick in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Bkick, Karakter Trainer Bkick.

Netwerk trainer Bkick

 

 

De trainer Bkick heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Bkick ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Bkick aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Bkick de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Bkick kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Bkick, Medewerkers Trainer Bkick.

Is het beroep trainer Bkick iets voor jou?

Zou je graag trainer Bkick willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Bkick bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Bkick, beroepskeuzetest Trainer Bkick, beroep Trainer Bkick kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Bkick

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Bkick de opleiding voor Bkick al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Bkick om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Bkick les kan geven dan kan de trainer Bkick hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Bkick nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Bkick

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Bkick. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Bkick, Promotie mogelijkheden Trainer Bkick, Carriere Trainer Bkick.

Solliciteren op de functie trainer Bkick

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Bkick dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Bkick belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Bkick. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Bkick, CV Trainer Bkick, sollicitatie Trainer Bkick.

Interviews met trainer Bkick

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Bkick

Vacatures trainer bkick

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Bkick? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bkick. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.     De trainer Bkick heeft Bkick trainingen in een sportschool. De trainer Bkick is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bkick is een combinatie van muziek aerobics en vechtsporttechnieken om ze de conditie van de leerlingen te trainen op muziek.

Beoordeling Trainer Bkick

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Bkick' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Bkick

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep