U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Body attack

Trainer Body attack worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Body attack? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Body attack heeft Body attack trainingen in een sportschool. De trainer Body attack is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Body attack is een sport waarin je in groepsverband kracht en uithoudingsvermogen traint op muziek. De trainer Body attack geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Body attack goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Body attack dient op de hele groep te letten. Omdat Body attack klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Body attack het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Body attack elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Body attack vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Body attack neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Body attack deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Body attack de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Body attack meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Body attack, Baan Trainer Body attack, Trainer Body attack Worden, Functie-eisen Trainer Body attack, Verantwoordelijkheden Trainer Body attack, Functieprofiel Trainer Body attack, Wat doet een Trainer Body attack, Werken als Trainer Body attack.

Trainer Body attack worden: Opleiding tot trainer Body attack

 

 

Om trainer Body attack te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Body attack bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Body attack. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Body attack heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Body attack precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Body attack, Trainer Body attack Worden, Opleidingsniveau Trainer Body attack, Scholing Trainer Body attack, Studie Trainer Body attack, Bijscholing Trainer Body attack, Omscholing Trainer Body attack.

Organisaties waar een trainer Body attack doorgaans werkzaam is

 

 

De trainer Body attack zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Body attack zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Body attack belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Body attack. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Body attack, Trainer Body attack Worden, Opleidingsniveau Trainer Body attack, Scholing Trainer Body attack, Studie Trainer Body attack, Bijscholing Trainer Body attack, Omscholing Trainer Body attack.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Body attack

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Body attack het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Body attack het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Body attack. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Body attack kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Body attack, Loon Trainer Body attack, Wat verdien je als Trainer Body attack, Salarisschaal Trainer Body attack, Salarisindicatie Trainer Body attack, Bonus Trainer Body attack, CAO Trainer Body attack, Brutoloon Trainer Body attack, Nettoloon Trainer Body attack, Vakantiedagen Trainer Body attack, Pensioen Trainer Body attack.

Competenties, skills & vaardigheden trainer body attack

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Body attack, Vaardigheden Trainer Body attack, Attitude Trainer Body attack, Kwalificaties Trainer Body attack, Competentieprofiel Trainer Body attack.

Boeken voor het beroep trainer body attack

Wil je meer weten over het beroep trainer body attack? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer body attack bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer body attack te komen.

Get On It! | Craig Colleen

BOSU® Balance Trainer Workouts for Core Strength and a Super Toned Body - Engels | E-book | 9781569757512

SUPER CHARGE YOUR WORKOUT BY GETTING ON A BOSU® Get on It! taps the power of the BOSU ® to reshape your whole body while strengthening your core and stabilizing muscles. By showing how to adapt familiar exercises—such as lunges, crunches, leg lifts, push-...

Would Have Quit Already But My Trainer Scares Me | Yeoys Gym

Funny Men Fitness Quotes Journal For Workout Plan, Personal Fitness Coaches, Body Building, Muscle Power & Training Fans - 6x9 - 100 Blank Lined Pages - Engels | Paperback | 9781070640709 | 102 pagina's

...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Body attack, Trainer Body attack ebooks, boek Trainer Body attack.

Persoonstypen trainer Body attack

 

 

Als trainer Body attack is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Body attack staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Body attack en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Body attack niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Body attack ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Body attack een goede waarnemer is. De trainer Body attack moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Body attack in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Body attack, Karakter Trainer Body attack.

Netwerk trainer Body attack

 

De trainer Body attack heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Body attack ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Body attack aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Body attack de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Body attack kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Body attack, Medewerkers Trainer Body attack.

Is het beroep trainer Body attack iets voor jou?

Zou je graag trainer Body attack willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Body attack bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Body attack, beroepskeuzetest Trainer Body attack, beroep Trainer Body attack kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Body attack

 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Body attack de opleiding voor Body attack al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Body attack om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Body attack les kan geven dan kan de trainer Body attack hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Body attack nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Body attack

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Body attack. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Body attack, Promotie mogelijkheden Trainer Body attack, Carriere Trainer Body attack.

Solliciteren op de functie trainer Body attack

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Body attack dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Body attack belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Body attack. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Body attack, CV Trainer Body attack, sollicitatie Trainer Body attack.

Interviews met trainer Body attack

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Body attack

Vacatures trainer body attack

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Body attack? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Body attack. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer Body attack heeft Body attack trainingen in een sportschool. De trainer Body attack is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Body attack is een sport waarin je in groepsverband kracht en uithoudingsvermogen traint op muziek.

Beoordeling Trainer Body attack

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Body attack' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Body attack

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep