U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Bodybalance

Trainer Bodybalance worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Bodybalance? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Bodybalance heeft Bodybalance trainingen in een sportschool. De trainer Bodybalance is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bodybalance is een groepsles met rustige oefeningen voor het lichaam om het lichaam met de geest in verbinding te laten staan. De trainer Bodybalance geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Bodybalance goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Bodybalance dient op de hele groep te letten. Omdat Bodybalance klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Bodybalance het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Bodybalance elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Bodybalance vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Bodybalance neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Bodybalance deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Bodybalance de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Bodybalance meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Bodybalance, Baan Trainer Bodybalance, Trainer Bodybalance Worden, Functie-eisen Trainer Bodybalance, Verantwoordelijkheden Trainer Bodybalance, Functieprofiel Trainer Bodybalance, Wat doet een Trainer Bodybalance, Werken als Trainer Bodybalance.

Trainer Bodybalance worden: Opleiding tot trainer Bodybalance

 

Om trainer Bodybalance te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Bodybalance bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Bodybalance. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Bodybalance heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Bodybalance precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bodybalance, Trainer Bodybalance Worden, Opleidingsniveau Trainer Bodybalance, Scholing Trainer Bodybalance, Studie Trainer Bodybalance, Bijscholing Trainer Bodybalance, Omscholing Trainer Bodybalance.

Organisaties waar een trainer Bodybalance doorgaans werkzaam is

 

De trainer Bodybalance zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Bodybalance zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Bodybalance belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Bodybalance. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bodybalance, Trainer Bodybalance Worden, Opleidingsniveau Trainer Bodybalance, Scholing Trainer Bodybalance, Studie Trainer Bodybalance, Bijscholing Trainer Bodybalance, Omscholing Trainer Bodybalance.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Bodybalance

 


Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Bodybalance het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Bodybalance het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Bodybalance. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Bodybalance kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Bodybalance, Loon Trainer Bodybalance, Wat verdien je als Trainer Bodybalance, Salarisschaal Trainer Bodybalance, Salarisindicatie Trainer Bodybalance, Bonus Trainer Bodybalance, CAO Trainer Bodybalance, Brutoloon Trainer Bodybalance, Nettoloon Trainer Bodybalance, Vakantiedagen Trainer Bodybalance, Pensioen Trainer Bodybalance.

Competenties, skills & vaardigheden trainer bodybalance

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Bodybalance, Vaardigheden Trainer Bodybalance, Attitude Trainer Bodybalance, Kwalificaties Trainer Bodybalance, Competentieprofiel Trainer Bodybalance.

Boeken voor het beroep trainer bodybalance

Wil je meer weten over het beroep trainer bodybalance? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer bodybalance bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer bodybalance te komen.

Get On It! | Craig Colleen

BOSU (R) Balance Trainer Workouts for Core Strength and a Super Toned Body - Engels | Druk: illustrated edition | Paperback | 9781569755891 | 144 pagina's

BOSU is HOT! It is posed to be the next big thing in fitness First book completely dedicated to the BOSU with daily workouts and step-by-step exercises for all fitness levels Written by a dream team of experts and proven fitness authors...

Get On It! | Craig Colleen

BOSU® Balance Trainer Workouts for Core Strength and a Super Toned Body - Engels | E-book | 9781569757512

SUPER CHARGE YOUR WORKOUT BY GETTING ON A BOSU® Get on It! taps the power of the BOSU ® to reshape your whole body while strengthening your core and stabilizing muscles. By showing how to adapt familiar exercises—such as lunges, crunches, leg lifts, push-...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Bodybalance, Trainer Bodybalance ebooks, boek Trainer Bodybalance.

Persoonstypen trainer Bodybalance

 

Als trainer Bodybalance is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Bodybalance staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Bodybalance en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Bodybalance niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Bodybalance ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Bodybalance een goede waarnemer is. De trainer Bodybalance moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Bodybalance in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Bodybalance, Karakter Trainer Bodybalance.

Netwerk trainer Bodybalance

 

De trainer Bodybalance heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Bodybalance ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Bodybalance aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Bodybalance de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Bodybalance kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Bodybalance, Medewerkers Trainer Bodybalance.

Is het beroep trainer Bodybalance iets voor jou?

Zou je graag trainer Bodybalance willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Bodybalance bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Bodybalance, beroepskeuzetest Trainer Bodybalance, beroep Trainer Bodybalance kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Bodybalance

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Bodybalance de opleiding voor Bodybalance al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Bodybalance om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Bodybalance les kan geven dan kan de trainer Bodybalance hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Bodybalance nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Bodybalance

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Bodybalance. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Bodybalance, Promotie mogelijkheden Trainer Bodybalance, Carriere Trainer Bodybalance.

Solliciteren op de functie trainer Bodybalance

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Bodybalance dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Bodybalance belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Bodybalance. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Bodybalance, CV Trainer Bodybalance, sollicitatie Trainer Bodybalance.

Interviews met trainer Bodybalance

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Bodybalance

Vacatures trainer bodybalance

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Bodybalance? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bodybalance. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer Bodybalance heeft Bodybalance trainingen in een sportschool. De trainer Bodybalance is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bodybalance is een groepsles met rustige oefeningen voor het lichaam om het lichaam met de geest in verbinding te laten staan.

Beoordeling Trainer Bodybalance

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Bodybalance' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Bodybalance

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep