U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Bootcamp

Trainer Bootcamp worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Bootcamp? Lees de functieomschrijving.

 

 

De trainer Bootcamp heeft Bootcamp trainingen in een sportschool. De trainer Bootcamp is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bootcamp is een groepstraining waarbij alle spieroefeningen en atributen kunnen worden ingezet om de conditie te trainen. Het is een zeer zware training waarbij heel erg de grens van het uithoudingsvermogen wordt opgezocht. De trainer Bootcamp geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Bootcamp goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Bootcamp dient op de hele groep te letten. Omdat Bootcamp klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Bootcamp het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Bootcamp elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Bootcamp vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Bootcamp neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Bootcamp deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Bootcamp de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Bootcamp meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Bootcamp, Baan Trainer Bootcamp, Trainer Bootcamp Worden, Functie-eisen Trainer Bootcamp, Verantwoordelijkheden Trainer Bootcamp, Functieprofiel Trainer Bootcamp, Wat doet een Trainer Bootcamp, Werken als Trainer Bootcamp.

Trainer Bootcamp worden: Opleiding tot trainer Bootcamp

 

 

Om trainer Bootcamp te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Bootcamp bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Bootcamp. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Bootcamp heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Bootcamp precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bootcamp, Trainer Bootcamp Worden, Opleidingsniveau Trainer Bootcamp, Scholing Trainer Bootcamp, Studie Trainer Bootcamp, Bijscholing Trainer Bootcamp, Omscholing Trainer Bootcamp.

Organisaties waar een trainer Bootcamp doorgaans werkzaam is

 

De trainer Bootcamp zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Bootcamp zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Bootcamp belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Bootcamp. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bootcamp, Trainer Bootcamp Worden, Opleidingsniveau Trainer Bootcamp, Scholing Trainer Bootcamp, Studie Trainer Bootcamp, Bijscholing Trainer Bootcamp, Omscholing Trainer Bootcamp.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Bootcamp

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Bootcamp het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Bootcamp het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Bootcamp. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Bootcamp kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Bootcamp, Loon Trainer Bootcamp, Wat verdien je als Trainer Bootcamp, Salarisschaal Trainer Bootcamp, Salarisindicatie Trainer Bootcamp, Bonus Trainer Bootcamp, CAO Trainer Bootcamp, Brutoloon Trainer Bootcamp, Nettoloon Trainer Bootcamp, Vakantiedagen Trainer Bootcamp, Pensioen Trainer Bootcamp.

Competenties, skills & vaardigheden trainer bootcamp

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Bootcamp, Vaardigheden Trainer Bootcamp, Attitude Trainer Bootcamp, Kwalificaties Trainer Bootcamp, Competentieprofiel Trainer Bootcamp.

Boeken voor het beroep trainer bootcamp

Wil je meer weten over het beroep trainer bootcamp? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer bootcamp bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer bootcamp te komen.

Bootcamp Bodyweight Workouts for Personal Trainers | Garry Robinson

Start a Fitness Bootcamp Today! 25 All-Weather Workouts for Outdoor Fitness Groups. No Equipment Required. - Engels | Paperback | 9781497379701 | 42 pagina's

Make 'bad weather' irrelevant and join the handful of savvy personal trainers who have figured out how to run a highly profitable outdoor fitness business all year round. Bootcamp Bodyweight Workouts is a collection of 25 brand new workouts (plus 5 fun wa...

The Bootcamp Blueprint | Jonathon Petrohilos

How Personal Trainers Can Make 6 Figure a Year, Working 60mins a Day - Engels | Paperback | 9781925830347 | 136 pagina's

A blueprint for personal trainers so they can work less and earn more....

Hidden Secrets Behind Dog Training | Kevin Salem ''The Dog Prodigy''

A Tell-All Book on Training, Dog Trainers, Group Classes, Dog Parks, Boot Camps, Pros & Cons of Many Methods, to Human and Dog Psychology! - Engels | E-book | 9780971648012

If you are just sick of starving your poor dog and refuse to bribe him with bunch of treats for every task--this book is exactly what you've been looking for! Did you know that there are more than 400 breeds of dogs in the world? Now, how can all these di...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Bootcamp, Trainer Bootcamp ebooks, boek Trainer Bootcamp.

Persoonstypen trainer Bootcamp

 

Als trainer Bootcamp is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Bootcamp staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Bootcamp en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Bootcamp niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Bootcamp ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Bootcamp een goede waarnemer is. De trainer Bootcamp moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Bootcamp in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Bootcamp, Karakter Trainer Bootcamp.

Netwerk trainer Bootcamp

 

De trainer Bootcamp heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Bootcamp ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Bootcamp aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Bootcamp de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Bootcamp kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Bootcamp, Medewerkers Trainer Bootcamp.

Is het beroep trainer Bootcamp iets voor jou?

Zou je graag trainer Bootcamp willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Bootcamp bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Bootcamp, beroepskeuzetest Trainer Bootcamp, beroep Trainer Bootcamp kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Bootcamp

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Bootcamp de opleiding voor Bootcamp al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Bootcamp om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Bootcamp les kan geven dan kan de trainer Bootcamp hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Bootcamp nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Bootcamp

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Bootcamp. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Bootcamp, Promotie mogelijkheden Trainer Bootcamp, Carriere Trainer Bootcamp.

Solliciteren op de functie trainer Bootcamp

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Bootcamp dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Bootcamp belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Bootcamp. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Bootcamp, CV Trainer Bootcamp, sollicitatie Trainer Bootcamp.

Interviews met trainer Bootcamp

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Bootcamp

Vacatures trainer bootcamp

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Bootcamp? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bootcamp. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.     De trainer Bootcamp heeft Bootcamp trainingen in een sportschool. De trainer Bootcamp is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bootcamp is een groepstraining waarbij alle spieroefeningen en atributen kunnen worden ingezet om de conditie te trainen.

Beoordeling Trainer Bootcamp

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Bootcamp' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Bootcamp

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep