U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Sh'bam

Trainer Sh'bam worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Sh'bam ? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Sh’bam heeft Sh’bam trainingen in een sportschool. De trainer Sh’bam is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Sh’bam is een groepstraining waarbij de hele groep tegelijk gaat dansen op hedendaagse muziek om zo de conditie te trainen en het ritme gevoel te stimuleren. Het is een zeer zware training waarbij heel erg de grens van het uithoudingsvermogen wordt opgezocht. De trainer Sh’bam geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Sh’bam goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Sh’bam dient op de hele groep te letten. Omdat Sh’bam klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Sh’bam het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Sh’bam elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Sh’bam vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Sh’bam neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Sh’bam deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Sh’bam de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Sh’bam meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Sh'bam , Baan Trainer Sh'bam , Trainer Sh'bam Worden, Functie-eisen Trainer Sh'bam , Verantwoordelijkheden Trainer Sh'bam , Functieprofiel Trainer Sh'bam , Wat doet een Trainer Sh'bam , Werken als Trainer Sh'bam .

Trainer Sh'bam worden: Opleiding tot trainer Sh'bam

 

Om trainer Sh’bam te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Sh’bam bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Sh’bam. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Sh’bam heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Sh’bam precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Sh'bam , Trainer Sh'bam Worden, Opleidingsniveau Trainer Sh'bam , Scholing Trainer Sh'bam , Studie Trainer Sh'bam , Bijscholing Trainer Sh'bam , Omscholing Trainer Sh'bam .

Organisaties waar een trainer Sh'bam doorgaans werkzaam is

 

De trainer Sh’bam zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Sh’bam zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Sh’bam belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Sh’bam. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Sh'bam , Trainer Sh'bam Worden, Opleidingsniveau Trainer Sh'bam , Scholing Trainer Sh'bam , Studie Trainer Sh'bam , Bijscholing Trainer Sh'bam , Omscholing Trainer Sh'bam .

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Sh'bam

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Sh’bam het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Sh’bam het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Sh’bam. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Sh’bam kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Sh'bam , Loon Trainer Sh'bam , Wat verdien je als Trainer Sh'bam , Salarisschaal Trainer Sh'bam , Salarisindicatie Trainer Sh'bam , Bonus Trainer Sh'bam , CAO Trainer Sh'bam , Brutoloon Trainer Sh'bam , Nettoloon Trainer Sh'bam , Vakantiedagen Trainer Sh'bam , Pensioen Trainer Sh'bam .

Competenties, skills & vaardigheden trainer sh'bam

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Sh'bam , Vaardigheden Trainer Sh'bam , Attitude Trainer Sh'bam , Kwalificaties Trainer Sh'bam , Competentieprofiel Trainer Sh'bam .

Boeken voor het beroep trainer sh'bam

Wil je meer weten over het beroep trainer sh'bam ? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer sh'bam bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer sh'bam te komen.

Voeding en Sport | Anja van Geel

een handboek voor trainers, begeleiders en (topsporters) - Nederlands | Druk: 8 | Paperback | 9789021563169 | 160 pagina's

Voeding en Sport 8e druk is een boek van Anja van Geel uitgegeven bij de Vrieseborch. ISBN 9789021563169 Sportdiëtiste Anja van Geel en sportvoedingsonderzoeker Joris Hermans geven in Voeding en sport informatie over de juiste voeding voor verschillende t...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Sh'bam , Trainer Sh'bam ebooks, boek Trainer Sh'bam .

Persoonstypen trainer Sh'bam

 

Als trainer Sh’bam is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Sh’bam staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Sh’bam en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Sh’bam niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Sh’bam ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Sh’bam een goede waarnemer is. De trainer Sh’bam moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Sh’bam in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Sh'bam , Karakter Trainer Sh'bam .

Netwerk trainer Sh'bam

 

De trainer Sh’bam heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Sh’bam ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Sh’bam aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Sh’bam de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Sh’bam kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Sh'bam , Medewerkers Trainer Sh'bam .

Is het beroep trainer Sh'bam iets voor jou?

Zou je graag trainer Sh'bam willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Sh'bam bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Sh'bam , beroepskeuzetest Trainer Sh'bam , beroep Trainer Sh'bam kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Sh'bam

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Sh’bam de opleiding voor Sh’bam al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Sh’bam om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Sh’bam les kan geven dan kan de trainer Sh’bam hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Sh’bam nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Sh'bam , Promotie mogelijkheden Trainer Sh'bam , Carriere Trainer Sh'bam .

Solliciteren op de functie trainer Sh'bam

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Sh'bam dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Sh'bam belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Sh'bam . Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Sh'bam , CV Trainer Sh'bam , sollicitatie Trainer Sh'bam .

Interviews met trainer Sh'bam

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Sh'bam

Vacatures trainer sh'bam

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Sh'bam ? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Sh'bam . Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer Sh’bam heeft Sh’bam trainingen in een sportschool. De trainer Sh’bam is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Sh’bam is een groepstraining waarbij de hele groep tegelijk gaat dansen op hedendaagse muziek om zo de conditie te trainen en het ritme gevoel te stimuleren.

Beoordeling Trainer Sh'bam

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Sh'bam ' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Sh'bam

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep