U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Uitvoerder.

Uitvoerder. worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een uitvoerder.? Lees de functieomschrijving.

Een Uitvoerder is iemand die zicht bezig houdt met de organisatie op de bouwplaats. Het gaat hierbij om de sectoren Bouw en Infrastructuur (bruggen, (vaar)wegen, ondergrondse netwerken). De Uitvoerder organiseert werkzaamheden, stuurt personeel aan en bewaakt de tijdsplanning, kwaliteit en begroting.

De Uitvoerder bepaalt welke materialen en hoeveel personeelsleden er nodig zijn. De Uitvoerder organiseert het werk op de werkplaats, zet de mensen op de juiste plek en stuurt hen aan. De Uitvoerder wordt hierbij ondersteund door de Projectleider, de Werkvoorbereider, de Personeelsorganisator en de Directie. Werkt een Uitvoerder bij een klein bedrijf, dan werkt hij vaak zelf mee aan klussen.

De Uitvoerder houdt in de gaten of alles volgens planning verloopt. Gaan werkzaamheden te traag, dan is het aan de Uitvoerder een oplossing te vinden om de achterstand weg te werken. Hij zet dan bijvoorbeeld meer personeel in. 

Mensen vonden ons op: Job Uitvoerder., Baan Uitvoerder., Uitvoerder. Worden, Functie-eisen Uitvoerder., Verantwoordelijkheden Uitvoerder., Functieprofiel Uitvoerder., Wat doet een Uitvoerder., Werken als Uitvoerder..

Uitvoerder. worden: Opleiding tot uitvoerder.

Om Uitvoerder te worden, kunnen meerdere opleidingen gevolgd worden. Zo zijn er op MBO-niveau de opleidingen Kaderfunctionaris Uitvoering of Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw en Infra. Deze opleidingen duren vier jaar. Tijdens de opleiding loop je veel stage bij erkende leerbedrijven. Op HBO-niveau is er bijvoorbeeld de vierjarige opleiding Civiele Techniek. 

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Uitvoerder., Uitvoerder. Worden, Opleidingsniveau Uitvoerder., Scholing Uitvoerder., Studie Uitvoerder., Bijscholing Uitvoerder., Omscholing Uitvoerder..

Organisaties waar een uitvoerder. doorgaans werkzaam is

Een Uitvoerder is werkzaam bij een bouw- of infrastructuurbedrijf. Dit kan een klein, middelgroot of groot bedrijf zijn. Hoe groter de organisatie, hoe meer specialistische taken de Uitvoerder heeft. Het bedrijf waar de Uitvoerder werkt, streeft naar winst en hoort dus bij de profitsector. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Uitvoerder., Uitvoerder. Worden, Opleidingsniveau Uitvoerder., Scholing Uitvoerder., Studie Uitvoerder., Bijscholing Uitvoerder., Omscholing Uitvoerder..

Salaris en Arbeidsvoorwaarden uitvoerder.

Een Uitvoerder kan rekenen op zo’n €3300,- tot €4500,- bruto per maand. Het bedrag hangt onder andere af van de leeftijd en ervaring van de Uitvoerder.

Als secundaire arbeidsvoorwaarden gelden, afhankelijk van het bedrijf waar de Uitvoerder werkzaam is, bijvoorbeeld een dertiende maand, een auto van de zaak en een ziektekostenregeling. 

Mensen vonden ons op: Salaris Uitvoerder., Loon Uitvoerder., Wat verdien je als Uitvoerder., Salarisschaal Uitvoerder., Salarisindicatie Uitvoerder., Bonus Uitvoerder., CAO Uitvoerder., Brutoloon Uitvoerder., Nettoloon Uitvoerder., Vakantiedagen Uitvoerder., Pensioen Uitvoerder..

Competenties, skills & vaardigheden uitvoerder.

 • Resultaatgerichtheid
 • Verantwoordelijk
 • Sociaal
 • Leiding kunnen geven
 • Communicatief vaardig
Mensen vonden ons op: Kennis Uitvoerder., Vaardigheden Uitvoerder., Attitude Uitvoerder., Kwalificaties Uitvoerder., Competentieprofiel Uitvoerder..

Boeken voor het beroep uitvoerder.

Wil je meer weten over het beroep uitvoerder.? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je uitvoerder. bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken uitvoerder. te komen.

Basisboek kwalitatief onderzoek incl. toegang tot Prepzone | Anneleen Boullart

handleiding voor het opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek - Nederlandstalig | Paperback | 2013 | 9789001807702 | 297

Basisboek Kwalitatief Onderzoek Basisboek Kwalitatief Onderzoek geeft praktische aanwijzingen voor het opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek, en het rapporteren daarover. Een schematisch overzicht van de onderzoeksfasen vormt het uitgangspunt: e...

Gedrag in uitvoering | Diana Smidts

over executieve functies bij kinderen en pubers - Nederlandstalig | Paperback | 2011 | 9789057124433 | 157

Executieve functies zijn denkprocessen in de hersenen die ervoor zorgen dat we ons gedrag in goede banen kunnen leiden. Bij kinderen zijn ze nodig voor alledaagse activiteiten, van het aankleden tot het plannen van huiswerk. Bij iedereen loopt de ontwikke...

Fysische diagnostiek | Bohn Stafleu van Loghum

uitvoering en betekenis van het lichamelijk onderzoek - Nederlandstalig | Paperback | 2015 | 9789036808927 | 396

Fysische diagnostiek 2e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036808927 Lichamelijk onderzoek vormt nog steeds, samen met de anamnese, de basis van de diagnostiek. De interpretatie van de verkregen gegevens bepaalt of en welk a...

Mensen vonden ons op: boeken voor Uitvoerder., Uitvoerder. ebooks, boek Uitvoerder..

Persoonstypen uitvoerder.

Persoonstypen die passen bij een Uitvoerder zijn Baas en Succesvolle Werker.

Een Uitvoerder kan goed leidinggeven en staat stevig in zijn schoenen. Hij is loyaal en ondersteunend (Baas).

Daarnaast is de Uitvoerder doelgericht. De Uitvoerder bewaakt de tijdsplanning enzovoort, om ervoor te zorgen dat de doelen op tijd gehaald worden. De Uitvoerder heeft ook veel energie (Succesvolle Werker).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Uitvoerder., Karakter Uitvoerder..

Netwerk uitvoerder.

Een Uitvoerder komt met veel mensen in contact. Denk bijvoorbeeld aan de Aannemer, Architect, Projectleider en de Hoofduitvoerder, maar ook aan de mensen die het fysieke werk uitvoeren, zoals Timmermannen, Kraanmachinisten, Werkvoorbereiders enzovoort. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Uitvoerder., Medewerkers Uitvoerder..

Is het beroep uitvoerder. iets voor jou?

Zou je graag uitvoerder. willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als uitvoerder. bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Uitvoerder., beroepskeuzetest Uitvoerder., beroep Uitvoerder. kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden uitvoerder.

Het arbeidsmarktperspectief voor een Uitvoerder is sterk afhankelijk van de economische situatie. Bij een slechte economie vallen met name in de bouw klappen en verdwijnen er dus arbeidsplaatsen. Bij een goede economie kan de Uitvoerder echter over het algemeen goed aan een bouw komen, mits hij de juiste kennis bezit.

Bij goed functioneren en jaren ervaring kan de Uitvoerder doorgroeien tot Hoofduitvoerder of Projectleider

Arbeidsmarktperspectief score uitvoerder.

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep uitvoerder.. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Uitvoerder., Promotie mogelijkheden Uitvoerder., Carriere Uitvoerder..

Solliciteren op de functie uitvoerder.

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als uitvoerder. dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor uitvoerder. belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als uitvoerder.. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Uitvoerder., CV Uitvoerder., sollicitatie Uitvoerder..

Interviews met uitvoerder.

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen uitvoerder.

Vacatures uitvoerder.

Op zoek naar een nieuwe baan als Uitvoerder.? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Uitvoerder.. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een Uitvoerder is iemand die zicht bezig houdt met de organisatie op de bouwplaats. Het gaat hierbij om de sectoren Bouw en Infrastructuur (bruggen, (vaar)wegen, ondergrondse netwerken). De Uitvoerder organiseert werkzaamheden, stuurt personeel aan en bewaakt de tijdsplanning, kwaliteit en begroting.

Beoordeling Uitvoerder.

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Uitvoerder.' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Uitvoerder.

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep