U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Vuilsorteerder wasserij

Vuilsorteerder wasserij worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een vuilsorteerder wasserij? Lees de functieomschrijving.

De vuilsorteerder wasserij sorteert was en is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de wasserij of wasserette.

De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een wasserij of wasserette of binnen een instelling waar kleding en beddengoed gewassen moet worden (bijvoorbeeld in een bejaardentehuis, zorginstelling en/of ziekenhuis). De vuilsorteerder wasserij is verantwoordelijk voor het sorteren van het wasgoed zodat de was naar de wasstraat en de wasmachines goed verloopt. Daarnaast kan de vuilsorteerder wasserij ook verantwoordelijk zijn voor het laden, lossen en bedienen van de containerwasinstallatie/wasinstallatie/wasmachines en containerreiniger/drogers maar of deze werkzaamheden de taak zijn van de vuilsorteerder wasserij is afhankelijk van de wasserette/wasserij waar hij werkzaam is.

De vuilsorteerder wasserij is een verantwoordelijke, flexibele en harde werker. Hij vindt het niet erg om met vuil was om te gaan en vindt het niet erg als er verschillende vlekken in de kleding of beddengoed zitten. Hij is een aanpakker en vindt het niet erg om hard te moeten werken. Daarnaast moet de vuilsorteerder wasserij het over het algemeen ook niet erg vinden om vroeg op te staan en vroeg te gaan werken en om de hele dag te staan.

Het beroep van vuilsorteerder wasserij is een ideale baan voor studenten of mensen die iets bij willen verdienen omdat er geen opleiding voor benodigd is.

Mensen vonden ons op: Job Vuilsorteerder wasserij, Baan Vuilsorteerder wasserij, Vuilsorteerder wasserij Worden, Functie-eisen Vuilsorteerder wasserij, Verantwoordelijkheden Vuilsorteerder wasserij, Functieprofiel Vuilsorteerder wasserij, Wat doet een Vuilsorteerder wasserij, Werken als Vuilsorteerder wasserij.

Vuilsorteerder wasserij worden: Opleiding tot vuilsorteerder wasserij

Voor het beroep van vuilsorteerder wasserij is geen opleiding benodigd. Daarom is het de ideale baan voor studenten of mensen die op zoek zijn naar een extra bijverdienste.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Vuilsorteerder wasserij, Vuilsorteerder wasserij Worden, Opleidingsniveau Vuilsorteerder wasserij, Scholing Vuilsorteerder wasserij, Studie Vuilsorteerder wasserij, Bijscholing Vuilsorteerder wasserij, Omscholing Vuilsorteerder wasserij.

Organisaties waar een vuilsorteerder wasserij doorgaans werkzaam is

De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een wasserette, wasserij of binnen een instelling waar kleding en beddengoed gewassen moet worden.

 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Vuilsorteerder wasserij, Vuilsorteerder wasserij Worden, Opleidingsniveau Vuilsorteerder wasserij, Scholing Vuilsorteerder wasserij, Studie Vuilsorteerder wasserij, Bijscholing Vuilsorteerder wasserij, Omscholing Vuilsorteerder wasserij.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden vuilsorteerder wasserij

De vuilsorteerder wasserij verdient over het algemeen het minimumloon en kan over het algemeen gemiddeld maximaal €1500,- bruto per maand verdienen.

Mensen vonden ons op: Salaris Vuilsorteerder wasserij, Loon Vuilsorteerder wasserij, Wat verdien je als Vuilsorteerder wasserij, Salarisschaal Vuilsorteerder wasserij, Salarisindicatie Vuilsorteerder wasserij, Bonus Vuilsorteerder wasserij, CAO Vuilsorteerder wasserij, Brutoloon Vuilsorteerder wasserij, Nettoloon Vuilsorteerder wasserij, Vakantiedagen Vuilsorteerder wasserij, Pensioen Vuilsorteerder wasserij.

Competenties, skills & vaardigheden vuilsorteerder wasserij

 • Energie
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Flexibiliteit
 • Discipline
 • Doorzettingsvermogen
 • Zelfsturing
Mensen vonden ons op: Kennis Vuilsorteerder wasserij, Vaardigheden Vuilsorteerder wasserij, Attitude Vuilsorteerder wasserij, Kwalificaties Vuilsorteerder wasserij, Competentieprofiel Vuilsorteerder wasserij.

Boeken voor het beroep vuilsorteerder wasserij

Wil je meer weten over het beroep vuilsorteerder wasserij? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je vuilsorteerder wasserij bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken vuilsorteerder wasserij te komen.

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf. | Judith Noordzij

Een inspirerende gids om ook jezelf te worden - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789000363278 | 160 pagina's

Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd. Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Het beste dat je kunt worden is jezelf. Als kind wo...

Helen Grace 2 - Piep zei de muis | M.J. Arlidge

Vader was niet thuis... Inspecteur Helen Grace krijgt te maken met een angstaanjagende seriemoordenaar - Nederlands | Druk: 5 | Paperback | 9789022578520 | 384 pagina's

Onderdeel van de serie Helen Grace. In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een ...

En plotseling ben je van hem | Merel van Groningen

Misleid: Ik Was Gevangen In Het Web Van Een Loverboy - Nederlands | Druk: 15 | Paperback | 9789022561676 | 238 pagina's

Merel is vijftien jaar als ze via een vriendinnetje de zesentwintigjarige Mike ontmoet, met wie ze een bijzondere vriendschap opbouwt. Door de tegenwerking van Merels ouders wordt de vriendschap steeds hechter, en de twee worden verliefd. Merel is helemaa...

Mensen vonden ons op: boeken voor Vuilsorteerder wasserij, Vuilsorteerder wasserij ebooks, boek Vuilsorteerder wasserij.

Persoonstypen vuilsorteerder wasserij

De vuilsorteerder wasserij is een succesvolle werker. Hij is een aanpakker, flexibele en harde werker en vindt het niet erg om vroeg op te moeten staan. Daarnaast is hij een waarnemer. Hij houdt goed in de gaten welk werk moet gebeuren en wat er moet worden gedaan zodat hij zo snel en accuraat mogelijk kan werken.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Vuilsorteerder wasserij, Karakter Vuilsorteerder wasserij.

Netwerk vuilsorteerder wasserij

Het netwerk van de vuilsorteerder wasserij bestaat uit zijn collega's, de medewerkers wasserette en zijn leidinggevende.

Mensen vonden ons op: Collega’s Vuilsorteerder wasserij, Medewerkers Vuilsorteerder wasserij.

Is het beroep vuilsorteerder wasserij iets voor jou?

Zou je graag vuilsorteerder wasserij willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als vuilsorteerder wasserij bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Vuilsorteerder wasserij, beroepskeuzetest Vuilsorteerder wasserij, beroep Vuilsorteerder wasserij kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden vuilsorteerder wasserij

Het arbeidsmarktperspectief voor de vuilsorteerder wasserij is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de vuilsorteerder wasserij doorgroeien binnen het bedrijf door meerdere taken op zich te nemen en te gaan werken als medewerker wasserette.

Arbeidsmarktperspectief score vuilsorteerder wasserij

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep vuilsorteerder wasserij. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Zeer goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Vuilsorteerder wasserij, Promotie mogelijkheden Vuilsorteerder wasserij, Carriere Vuilsorteerder wasserij.

Solliciteren op de functie vuilsorteerder wasserij

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als vuilsorteerder wasserij dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor vuilsorteerder wasserij belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als vuilsorteerder wasserij. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Vuilsorteerder wasserij, CV Vuilsorteerder wasserij, sollicitatie Vuilsorteerder wasserij.

Interviews met vuilsorteerder wasserij

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen vuilsorteerder wasserij

Vacatures vuilsorteerder wasserij

Op zoek naar een nieuwe baan als Vuilsorteerder wasserij? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Vuilsorteerder wasserij. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De vuilsorteerder wasserij sorteert was en is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de wasserij of wasserette. De vuilsorteerder wasserij is werkzaam in een wasserij of wasserette of binnen een instelling waar kleding en beddengoed gewassen moet worden (bijvoorbeeld in een bejaardentehuis, zorginstelling en/of ziekenhuis). De vuilsorteerder wasserij is verantwoordelijk voor het sorteren van het wasgoed zodat de was naar de wasstraat en de wasmachines goed verloopt.

Beoordeling Vuilsorteerder wasserij

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Vuilsorteerder wasserij' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Vuilsorteerder wasserij

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep