U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Zeilinstructeur » Boeken

Boeken Zeilinstructeur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Er zijn maar weinig Zeilinstructeurs die hun beroep fulltime kunnen uitoefenen. Er wordt namelijk het meest gezeild in de zomer en in de weekenden. Het is dus logisch dat veel Zeilinstructeurs daarnaast ook een andere baan nodig hebben. Er is dus niet heel veel werkgelegenheid, vooral niet in Nederland zelf. Vaak worden er voor de zomer wel veel mensen gevraagd om les te geven in bijvoorbeeld Frankrijk. 
 
Bij goed functioneren kan de instructeur een hoger niveau gaan coachen of eventueel Clubvoorzitter worden. Ook kan hij zich specialiseren in bepaalde technieken of bepaalde doelgroepen. 
 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Zeilinstructeur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Zeilinstructeur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Zeilinstructeur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.