U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Zeilinstructeur » Opleidingen

Opleidingen tot Zeilinstructeur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Zou je graag Zeilinstructeur willen worden? Of ben je al Zeilinstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Zeilinstructeur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Het belangrijkste is dat een Zeilinstructeur op hoog niveau kan zeilen en alle technieken beheerst. Of hij deze vaardigheden via een opleiding heeft geleerd of dat hij ze zichzelf heeft aangeleerd, is van minder belang. 
 
Sommige zeilscholen vragen echter wel specifiek naar werknemers met een sportdiploma. Een geschikte opleiding is MBO Sportinstructeur. Je leert hoe je lessen organiseert en je leert activiteiten voorbereiden, uitvoeren en evalueren. Ook leer je hoe je het niveau van leerders inschat en hoe je hen op een fijne manier coacht (communicatie). Uiteraard komt in de studie ook de invloed van sport op het lichaam aan bod. Na een aantal jaar kun je je specialiseren in een sportrichting, in dit geval dus zeilen.
 


EHBO bij waterongevallen

EHBO | Open inschrijving | € | Niveau: | Max. deelnemers: 0 | Totale lesduur: 1 dagen

Nederland is een waterrijk land en veel inwoners groeien met water op. Toch zit ook hier een ongeluk in een klein hoekje. Werk jij bij/aan het water, zoals in een zwembad of als zeilinstructeur? Dan leer je in de cursus EHBO bij waterongevallen hoe je eerste hulp verleent aan een drenkeling.  De opleiding is bedoeld voor iedereen ouder dan 16 jaar. Ben je vrijwilliger of professional in of bij wa...