U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Zweminstructeur » Boeken

Boeken Zweminstructeur

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Uit onderzoek van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) is gebleken dat het beroep van Zweminstructeur niet te lijden heeft van een eventuele crisis. Ongeacht de financiële situatie van het land zullen Zweminstructeurs altijd nodig blijven.

Groeimogelijkheden kunnen zitten in bijvoorbeeld een toename van het aantal groepen en/of de grootte van de de groepen waaraan de Zweminstructeur lesgeeft, maar ook in de toename van het soort en de diversiteit aan taken die de Zweminstructeur vervult. Ook is er soms de mogelijkheid meer leidinggevende en coördinerende taken aan het takenpakket toe te voegen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Zweminstructeur. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Zweminstructeur. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Zweminstructeur die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.