Opleidingen of training Architect Amsterdam

Zoek je een opleiding Architect in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Architect die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Architect Amsterdam

Zou je graag Architect willen worden? Of ben je al Architect en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Architect in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Architect in Amsterdam:

Communiceren en Visualiseren architectuur

Communiceren en Visualiseren architectuur | regio Amsterdam

Deze opleiding telt drie lesdagen en twee workshops waarbij je in je eigen werkomgeving aan de slag gaat om een visualisatie en een verhaal te maken. Dag 1: Communiceren en visualiseren Aan de hand van de theorie en veel oefeningen …

  • Onderwerp opleiding Architect
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 3.195,00
  • Duur 5
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Architect

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Architect

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Architect? 

Om Architect te kunnen worden kan men ofwel een studie Bouwkunde volgen aan een Technische Universiteit en daarna middels een Master zich specialiseren, ofwel op de Kunstacademie een opleiding Architectuur gaan volgen. Met beide diploma's kan men uiteindelijk opgenomen worden in het register voor Architecten. Alleen bij inschrijving in dit register kan men zich wettelijk Architect noemen.


Filter