Opleidingen of training Arts Assistent Gynaecologie Utrecht

Zoek je een opleiding Arts Assistent Gynaecologie in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Gynaecologie die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arts Assistent Gynaecologie Utrecht

Zou je graag Arts Assistent Gynaecologie willen worden? Of ben je al Arts Assistent Gynaecologie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arts Assistent Gynaecologie in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Gynaecologie in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Gynaecologie in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Arts Assistent Gynaecologie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arts Assistent Gynaecologie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arts Assistent Gynaecologie

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Arts Assistent Gynaecologie? 

 

De Arts Assistent Gynaecologie moet eerst zes jaar Medicijnen studeren aan een universiteit. Deze opleiding is een wetenschappelijke opleiding. De student moet hiervoor dus het VWO hebben afgerond. Ook zou de student eerst een propedeuse kunnen halen in een HBO variant van deze opleiding. ( HBO Verpleegkunde )  en dan kunnen beginnen met de wetenschappelijke opleiding. Daarbij is het zo’n populaire opleiding dat er een loting voor is. Het kan soms zijn dat de student een aantal keer uitgeloot wordt.
Van deze zesjarige opleiding geniet de student vier jaar intensief onderwijs en loopt hij/zij twee jaar coschappen op alle afdelingen in het ziekenhuis. Daarna kiest de student een specialisatie waar hij/zij arts assistent wil worden. Het kan zijn dat als de Arts assistent de specialisatie Gynaecologie heeft gekozen hij/zij eerst nog een tijd Arts Assistent Gynaecologie is zonder in opleiding te zijn. Echter, als er plaats is op de afdeling werkt de Arts Assistent Gynaecologie meestal nog twee tot drie jaar op de afdeling in opleiding tot hij/zij specialist is.


Filter