Opleidingen Bedrijfsleider Horeca

Zou je graag Bedrijfsleider Horeca willen worden? Of ben je al Bedrijfsleider Horeca en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bedrijfsleider Horeca, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De meest voor de hand liggende opleiding voor Bedrijfsleider in een horecagelegenheid is de HBO opleiding Hoger Hotelonderwijs. Dit is een brede, internationaal georiënteerde managementopleiding op horecagebied. Ook bestaat er een MBO pleiding Hotelonderwijs. Hierbij ligt de nadruk meer op de uitvoerende taken in de bediening, terwijl bij de HBO variant de nadruk meer ligt op de managementtaken.

De functie van Bedrijfsleider in de horeca kan ook via andere opleidingen bereikt worden. Vaak stromen mensen die al langere tijd werkzaam zijn in de bediening of keuken door naar de functie van Bedrijfsleider. Algemene opleidingen tot Bedrijfsleider zijn de HBO opleidingen Commerciële Economie of Small Business and Retail Management. Om aan de slag te gaan als Bedrijfsleider in de horeca is vaak echter werkervaring in de horeca minstens zo belangrijk, omdat de Bedrijfsleider zelf op de vloer meewerkt.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bedrijfsleider Horeca

Er zijn geen opleidingen Bedrijfsleider Horeca aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bedrijfsleider Horeca in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca