Opleidingen Bedrijfswagenmonteur

Zou je graag Bedrijfswagenmonteur willen worden? Of ben je al Bedrijfswagenmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bedrijfswagenmonteur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Een bedrijfswagenmonteur heeft doorgaands een technische opleiding gedaan. Opleidingen zoals Autotechniek of Servicemonteur, dit zijn over het algemeen MBO opleidingen. Naast de technische MBO opleidingen hebben sommige automonteurs de LTS gedaan. Als een automonteur begint met werken dan wordt deze vaak nog intern extra opgeleid. Naast het hebben van een technisch diploma is het als bedrijfswagenmonteur handig om ook APK certificeert te zijn. Dit betekend dat de bedrijfswagenmonteur APK keuringen mag afnemen. Met een dergelijk diploma heeft een bedrijfswagenmonteur meer kansen op de arbeidsmarkt.

 

 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Bedrijfswagenmonteur

Er zijn geen opleidingen Bedrijfswagenmonteur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Bedrijfswagenmonteur in werkt

Bekijk alle opleidingen Automotive