Opleidingen of training Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging Zwolle

Zoek je een opleiding Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging Zwolle

Zou je graag Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging willen worden? Of ben je al Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging? 

Om Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging te worden, dient men te beschikken over een post-HBO-diploma IT Security Management. Binnen deze sector kan er gekozen worden voor verschillende specialisaties, bijvoorbeeld Ethisch Hacken of Beveiligingspenetratie of Information Security Management.

Om toegelaten te worden tot deze opleidingen zal men dienen te beschikken over een HBO/WO-diploma in een relevante richting. Afhankelijk van de onderwijsorganisatie zal er bepaald worden welke vooropleidingen als relevant worden geacht. Doorgaans worden opleidingen in de ICT en beveiliging geaccepteerd.

De opleiding zal zo'n 16 weken in beslag nemen en is part-time te volgen, waardoor het erg aantrekkelijk is voor personen die binnen hun organisatie door willen groeien naar een functie als Information Security Officer of voor personen die na hun HBO nog een korte specialisatie willen volgen.

Tijdens de opleiding wordt er ingegaan op praktische situaties, ondersteunt door relevante theoriëen. Zaken die aan bod komen lopen uiteen van het ontwikkelen van informatiebeveiliging en het opstellen van risico-analyses tot het adviseren van het management over veiligheidsgerelateerde zaken.


Filter