Opleidingen Buikspreker

Zou je graag Buikspreker willen worden? Of ben je al Buikspreker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Buikspreker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er is geen school die opleidingen biedt in buikspreken. Buiksprekers zijn voornamelijk auto-didacten met als belangrijkste lesmateriaal de spiegel. Sommigen geven cursussen, maar richten zich voornamelijk op een jong publiek. Voor volwassenen is het aantal workshops dat wordt aangeboden zeer beperkt, en bovendien bedoeld als vermaak en niet als training.

De 1 beste opleidingen voor een Buikspreker:

Spreken als Obama

Presenteren | Open inschrijving |€ 750.00 | Max. deelnemers: 20 | Totale lesduur: 1

“Maak van een lastig verhaal geen gladde boodschap. U klinkt leuk, maar zegt niks. Word geen buikspreker maar laat uw hart spreken en zorg ervoor dat u meer warmte uitstraalt dan uw beamer!” – Uw trainer, Sharon Kroes. Uw resultaat na deze training: Leer charismatisch te binden, te boeien en te overtuigen. Leer uw argumenten …