Opleidingen of training Concerncontroller Rotterdam

Zoek je een opleiding Concerncontroller in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Concerncontroller die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Concerncontroller Rotterdam

Zou je graag Concerncontroller willen worden? Of ben je al Concerncontroller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Concerncontroller in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Concerncontroller in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Concerncontroller in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Concerncontroller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Concerncontroller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Concerncontroller

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Concerncontroller? 

Om Concerncontroller te worden heeft men een Universitair diploma nodig, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde of Economie. Hierbij kan het helpen om ook nog een postdoctorale opleiding tot Controller te volgen.


Filter