Opleidingen of training Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) Utrecht

Zoek je een opleiding Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) Utrecht

Zou je graag Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) willen worden? Of ben je al Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent motorvoertuigentechniek (1e graads) in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent motorvoertuigentechniek (1e graads)

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent motorvoertuigentechniek (1e graads)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent motorvoertuigentechniek (1e graads)

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent motorvoertuigentechniek (1e graads)? 

De docent motorvoertuigentechniek heeft een opleiding ''Leraar 2de graad Motorvoertuigen I en II'' of een opleiding ''Leraar 2de graad Techniek'' gevolgd. Deze opleidingen zijn HBO en vierjarig.


Filter