Opleidingen of training Docent textiele werkvormen Groningen

Zoek je een opleiding Docent textiele werkvormen in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Docent textiele werkvormen die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Docent textiele werkvormen Groningen

Zou je graag Docent textiele werkvormen willen worden? Of ben je al Docent textiele werkvormen en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Docent textiele werkvormen in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent textiele werkvormen in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Docent textiele werkvormen in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Docent textiele werkvormen

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent textiele werkvormen

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Docent textiele werkvormen

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Docent textiele werkvormen? 

De docent textiele werkvormen heeft een opleiding leraar basisonderwijs gevolgd (met als specialiteit textiele werkvormen) of heeft een opleiding docent beeldende kunst en vormgeving (1e of 2e graads) gevolgd. Deze opleidingen zijn HBO en vierjarig.


Filter