Opleidingen Golfsurftrainer

Zou je graag Golfsurftrainer willen worden? Of ben je al Golfsurftrainer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Golfsurftrainer, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De Golfsurftrainer kan in principe les geven in Golfsurf als hij/zij de sport zelf beoefent. Het is wel zaak dat de Golfsurftrainer over het juiste niveau beschikt in het beoefenen van de sport. Alleen dan kan de j Golfsurftrainer de juiste aanwijzingen geven en de techniek goed overbrengen. Hoe hoger het niveau van de pupillen van de Golfsurftrainer, hoe hoger het niveau van de Golfsurftrainer zelf moet zijn .             

Echter, als de Golfsurftrainer fulltime lesgeeft en ook op hoog niveau, dan is het wel op zijn plaats dat de Golfsurftrainer een sport achtergrond heeft. Zo zou de Golfsurftrainer het CIOS afgerond kunnen hebben. Dit is een MBO sportopleiding. Of de ALO, een HBO sportopleiding.           

Op deze opleidingen leer je niet alleen meer van het menselijk lichaam en wat sporten met een lichaam doet, ook word je er al in getraind om les te geven en om je te specialiseren in een bepaalde sportrichting. De Golfsurftrainer zou na het afronden van een van deze twee opleidingen beschikken over waardevolle algemene kennis die hem/haar in staat zal stellen de techniek beter over te brengen en op de juiste manier les te geven.