Interview met een Opleidingsadviseur

27-10-2020

Hoe werkt zo'n NL Leert Door ontwikkeladvies?

Het is eigenlijk heel simpel. Vanaf 1 december is het opnieuw mogelijk om gratis via de NL Leert Door subsidieregeling een ontwikkeltraject bij een loopbaanadviseur te volgen. Je kunt op onze ontwikkeladvies pagina een loopbaancoach vinden en je voorinschrijven op een gratis NL Leert Door ontwikkeladvies ter waarde van 700 euro.

Samen met een loopbaancoach kijk je naar je kwaliteiten en drijfveren en maak je een plan om je arbeidskansen te vergroten. De loopbaancoach levert het ontwikkeladviestraject en vraagt de subsidie bij de overheid aan. De vorige subsidie was binnen enkele dagen op. Dus wees er snel bij. Schrijf je nu alvast in!

Wat houdt het gratis ontwikkeladvies in?

Tijdens een ontwikkeladvies ga je samen met een gekwalificeerd loopbaancoach op zoek naar je kwaliteit en drijfveren. Vervolgens stellen jullie samen vervolgstappen vast. Het is maatwerk, de loopbaancoach bekijkt samen met jou, hoe je jouw arbeidspositie kunt verbeteren.

Wat zijn de kosten van het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies is gratis. De loopbaancoach registreert jou bij het overheidsloket en krijgt de subsidie voor het traject uitgekeerd. 

De vorige subsidie was binnen enkele dagen op. Als de subsidie op is voordat je aan de beurt bent wordt jouw inschrijving automtisch geannuleerd. Dus wees er snel bij zijn. Schrijf je nu alvast in!

 

Omscholen met NL leert door subsidie

Kies direct jouw gratis Loopbaancoach

Gratis telefonisch NL Leert Door advies

Terug naar het overzicht